walla işlerden dolayı biz geç kaldık artık bir daha ki buluşmaya bizde katılırız...
Ailemize yakışır bi buluşma oldu.herkese teşekkürler....yağmurdan dolayı istediğimiz gibi foto çekimi yapamadık bi dahakine inş.
Alıntı yapılan: mtaha - Ocak 23, 2011, 01:37:05 ÖSAilemize yakışır bi buluşma oldu.herkese teşekkürler....yağmurdan dolayı istediğimiz gibi foto çekimi yapamadık bi dahakine inş.olsun olsun genede çekilen fotoları bekliyoruz abicim
Alıntı yapılan: Yamazaki - Ocak 23, 2011, 01:41:13 ÖSAlıntı yapılan: mtaha - Ocak 23, 2011, 01:37:05 ÖSAilemize yakışır bi buluşma oldu.herkese teşekkürler....yağmurdan dolayı istediğimiz gibi foto çekimi yapamadık bi dahakine inş.eywallah bekliyoruz olsun olsun genede çekilen fotoları bekliyoruz abicimtamam akşam atcam
Alıntı yapılan: mtaha - Ocak 23, 2011, 01:37:05 ÖSAilemize yakışır bi buluşma oldu.herkese teşekkürler....yağmurdan dolayı istediğimiz gibi foto çekimi yapamadık bi dahakine inş.eywallah bekliyoruz olsun olsun genede çekilen fotoları bekliyoruz abicim
arkadaşlar toplanmamızda emeği geçen ve gelen, ismini yazıpta gelemeyen THT ailesine çok teşekkür ederim her ne kadar yağmurlu olsada çok güzel bir gündü... benimde elimde güzel fotolar var. saygılar.
gelen ve emeği geçen arkadaşlara çok teşekkür ediyorum çok güzel bi buluşmaydı 60 kişi saydım mini çay buluşmasına bowlingi kazanan grubuda tebrik ediyorum. fotoğraflarda kazanan grubun puanını görebilirsiniz
çok güzel organizazyondu çok eylendik katılan herkese tşk ben de çok güzel kareler var ama ev misafir dolu oldugu için yükleyemiyorum
emegi geçen herkeze tekrar teşekkür ederim,harika bir buluşmaydı mehmetin dedigi gibi ALLAHtan mını buluşmaydı cafeye zor sıgdık