Alıntı yapılan: balabanlı civic - Ocak 23, 2011, 04:07:26 ÖSçok güzel organizazyondu çok eylendik katılan herkese tşk ben de çok güzel kareler var ama ev misafir dolu oldugu için yükleyemiyorumokan senin cihazında güzel kareleri mevcut elimde
çok güzel organizazyondu çok eylendik katılan herkese tşk ben de çok güzel kareler var ama ev misafir dolu oldugu için yükleyemiyorum
29 araç 60 kişi
eywallah eline sağlık güç bela bir tane fotomu yakaladım..
Fotoğraflar için sağol Gazi ellerine sağlık, kesene bereket, Allah ziyade etsin
gelen herkezin yüreğine sağlık. Söyleyecek bişey yok herzamanki gibi 1 numara buluşma oldu. THT li olmak çok farklı çoook.bu arada ben 2. olmuşum bowling te ilk 3 e insan bi kola ısmarlardı
Alıntı yapılan: GhostRider - Ocak 24, 2011, 11:01:34 ÖÖgelen herkezin yüreğine sağlık. Söyleyecek bişey yok herzamanki gibi 1 numara buluşma oldu. THT li olmak çok farklı çoook.bu arada ben 2. olmuşum bowling te ilk 3 e insan bi kola ısmarlardı hadi ya bende birinci olmuşum banada bişi vermediler abi [/quotebidahakine artık ısmarlarız üzülmeyin:)zaten senle aynı gurba yazdırmam murat abi ben seni bilmiyo sandım shovv yaptın gene
arkadaşlar ilgili konu altında elimdeki fotoları paylaştım iyi seyirler...
mini buluşma bu havada böyle olunca büyük istanbul buluşması honda ordusu şeklinde geçiyor heralde?
Alıntı yapılan: gazapd216 - Ocak 23, 2011, 07:15:38 ÖSarkadaşlar ilgili konu altında elimdeki fotoları paylaştım iyi seyirler... gazi ellerine sağlık züper çekimler olmuş