buluşma için emeği geçen ve tüm katılan arkadaslara teşekkür ederim.kaç gündür nette sorun vardı ancak yazabildim
bizim araba süngerlerimiz nerde.....
Alıntı yapılan: inventor - Ocak 25, 2011, 08:32:17 ÖSbuluşma için emeği geçen ve tüm katılan arkadaslara teşekkür ederim.kaç gündür nette sorun vardı ancak yazabildimmemet abi asıl bizim size teşekkür etmemiz lazım izmitten gelip bize katıldığınız ve desteklediğiniz için izmit buluşması yapın yakın zamanda toplanıp gelelim.
Alıntı yapılan: mtaha - Ocak 25, 2011, 09:59:28 ÖSAlıntı yapılan: inventor - Ocak 25, 2011, 08:32:17 ÖSbuluşma için emeği geçen ve tüm katılan arkadaslara teşekkür ederim.kaç gündür nette sorun vardı ancak yazabildimmemet abi asıl bizim size teşekkür etmemiz lazım izmitten gelip bize katıldığınız ve desteklediğiniz için izmit buluşması yapın yakın zamanda toplanıp gelelim. eray kardeşim b kartepe buluşması yapmayı düşünüyorum karda mangal sucuk ekmek falan güzel olur diye düşünüyorum admin arkadaşlarımızla b görüşüp ona göre b organizasyon yapalım diye düşünüyorum
inşallah yakında düzenleriz hatta haftaya olabilir