HELAL OLSUN KARDEŞLER SİZ İYİ BULUŞABİLİRYORSUNUZ.İSTANBUL AVRUPA YAKASIDA HİÇ BULUŞMAYI DÜŞÜNMÜYOR HERHALDE:) BENZİN FİYATLARINDA DOLAYI MI ACEP.)
1 - ersinguzen2 - hakan demirağ3 - Hasan Çiçek4 - Umut ARSLAN5- SEDAT KAPTAN6- BURAK ÜTTÜ7- Orhan PAKSOY Yaklaşık 1 ay gibi bir süre var. Siteye benim gibi sık sık girmeyenlerin mail adresine hatırlatma mesajı gönderilebilir mi? Ya da Umut sen bana hatırlatır mısın?
Ersinim Ogün izin gunün . İnşallah hastanede isler yolunda olursa da allahtan bir aksilik cikmazsa mutlaka kahvaltıda oradayim. Bakalım kimin tabağı tepeleme dolu olacak . En fazla kim yiyor. Ben BayWARm ile katılımırım gibi. Bayvarm yakanı duzelt bozulmuş
Alıntı yapılan: callme35 - Mart 29, 2011, 07:10:25 ÖÖErsinim Ogün izin gunün . İnşallah hastanede isler yolunda olursa da allahtan bir aksilik cikmazsa mutlaka kahvaltıda oradayim. Bakalım kimin tabağı tepeleme dolu olacak . En fazla kim yiyor. Ben BayWARm ile katılımırım gibi. Bayvarm yakanı duzelt bozulmuş parasını verice hakkımıda veririm abicim yüzünü kara çıkarmam bu konuda
Alıntı yapılan: bywarm - Mart 29, 2011, 03:42:30 ÖSAlıntı yapılan: callme35 - Mart 29, 2011, 07:10:25 ÖÖErsinim Ogün izin gunün . İnşallah hastanede isler yolunda olursa da allahtan bir aksilik cikmazsa mutlaka kahvaltıda oradayim. Bakalım kimin tabağı tepeleme dolu olacak . En fazla kim yiyor. Ben BayWARm ile katılımırım gibi. Bayvarm yakanı duzelt bozulmuş parasını verice hakkımıda veririm abicim yüzünü kara çıkarmam bu konuda Yasin abi bende varım
1 - ersinguzen2 - hakan demirağ3 - Hasan Çiçek4 - Umut ARSLAN5- SEDAT KAPTAN6- BURAK ÜTTÜ7- Orhan PAKSOY8-MUSTAFA KOCATÜFENK9- Mevlüt EREN10-Oben AKMAZ11-Mert YILMAZ12- Mustafa BOZKAYA13-RoadRunner5514 yasin kocaman (bywarm) eğer hava güzel olursa eşimi ve oğlumuda getitireceğim bir teslik olmaz ise
Ben BayWARm ile katılımırım gibi.= katılımırım yerine katılımırım gibi olacaktı . Siz yazim yanlışlığın nedenini anladınız
bakıyom kopmuşun:D:D:D
1- ersinguzen2- hakan demirağ3- Hasan Çiçek4- Umut ARSLAN5- SEDAT KAPTAN6- BURAK ÜTTÜ7- Orhan PAKSOY8- MUSTAFA KOCATÜFENK9- Mevlüt EREN10- Oben AKMAZ11- Mert YILMAZ12- Mustafa BOZKAYA13- RoadRunner5514- yasin kocaman15- Ali Uğur AKTAŞ16- Haydi Bakalım İZMİR nerdesiniz
Alıntı yapılan: ersinguzen - Mart 30, 2011, 08:12:46 ÖÖ1- ersinguzen2- hakan demirağ3- Hasan Çiçek4- Umut ARSLAN5- SEDAT KAPTAN6- BURAK ÜTTÜ7- Orhan PAKSOY8- MUSTAFA KOCATÜFENK9- Mevlüt EREN10- Oben AKMAZ11- Mert YILMAZ12- Mustafa BOZKAYA13- RoadRunner5514- yasin kocaman15- Ali Uğur AKTAŞ16- Haydi Bakalım İZMİR nerdesinizizmir uyuyor galiba büyük buluşma büyük buluşma alın size buluşma neredesiniz bukadarmıyız
Benim Durumum 14 Nisan gibi belli olur PFDK'dan Gelicek Cevabı bekliyoruz, Maçımız pazar günü Lakin T.F.F maçı cumartesi oynatırsa, inşallah bende kız arkadaşımla kahvaltıya katılacağım..
inciraltı restorantdan sonra biryere gidilcekmi merkezi geniş biryere gidilirse bende gelebilirim
sabah kahwaltıya gelememde seni ararım aga merkezi biryere geçerseniz bende oraya gelirim
demiray(necmettinabi)nerde haberi yok herhalde buluşmadan:D