Gönderen Konu: Team Honda Turkey Osmaniyede ...  (Okunma sayısı 11754 defa)

poşetçay

• Ziyaretçi
Ynt: Team Honda Turkey Osmaniyede ...
« Yanıtla #25 : Ekim 04, 2009, 01:16:19 ÖS »
arkadaşlar 8 araç sahibi toplandık yolu bulamayan 2 kişi daha vardı yani onlarda gelseydi 10 araç olacaktı güzeldi bee, kış gelmeden tekrar toplanacağız

yer çok güzel. bi mangal buluşması fena olur bence :)
alıp etleri gidelim murat amca o yolu çekebilir dimi bünyen

GhostRider

• Co-Admin
« Yanıtla #26 : Ekim 04, 2009, 01:17:45 ÖS »
arkadaşlar 8 araç sahibi toplandık yolu bulamayan 2 kişi daha vardı yani onlarda gelseydi 10 araç olacaktı güzeldi bee, kış gelmeden tekrar toplanacağız

volkan arabanın işi bitsin gitmeyen senin gibi olsun. varsa gelecek ben giderim. ama etleri osmaniyeliler alsın burdan oraya et gidermi ayıp  :)

kacaman

« Yanıtla #27 : Ekim 04, 2009, 01:17:57 ÖS »
aaa olmadı şimdi o kadar yoldan gelen misafire et mi aldırılır, gelirseniz memnuniyetle ağırlarız.

poşetçay

• Ziyaretçi
« Yanıtla #28 : Ekim 04, 2009, 01:20:00 ÖS »

volkan arabanın işi bitsin gitmeyen senin gibi olsun. varsa gelecek ben giderim. ama etleri osmaniyeliler alsın burdan oraya et gidermi ayıp  :)
senin gibi derken bi hakaretmi bak kavga çıkar etleride beleşe getirdin yarın bakalım şu arabaya iyice

kacaman

« Yanıtla #29 : Ekim 04, 2009, 01:20:25 ÖS »
yukadıra bahsettim benim yaptığım kıyma kebabının lezzetini türkiyenin hiçbir yerinde bulamazsınız arkadaşlar, gelirseniz hep birlikte yeriz afiyetle ;D

kacaman

« Yanıtla #30 : Ekim 04, 2009, 01:23:04 ÖS »
hatta mahir türkmen buraya 65km mesafede asker şimdi, onuda ziyaret edebiliriz belki

GhostRider

• Co-Admin
« Yanıtla #31 : Ekim 04, 2009, 01:34:00 ÖS »
kurbanda geleyim ben ozaman. mahiride evci çıkarırız :)

OzzWoLF

« Yanıtla #32 : Ekim 04, 2009, 04:56:19 ÖS »
Çok güzel buluşma olmuş emeginize saglık.Osmaniye/Hasanbeylili oldugum için güzel yerdir iyi bilirim.Ama önerim Alman pınarına gitseniz süper olurdu.
Hemen hemen her hondacılar buluştu.Bir Adana kaldı.Onuda ne zaman yapacaz kısmet artık.Bu arada 2 tane daha hondacı hazırda buluşma meraklısı var.TÜm adana T.H.T'cilerine duyrulur.(tabi duyarlarsa) :D

sinem

• Ziyaretçi
« Yanıtla #33 : Ekim 04, 2009, 07:13:56 ÖS »
guzeL bır bulusma olmus gerckten resımlerde guzel kareler yakalamıssınız tebrık edıyorum.. bulusmalarınız devamınıda dılıyorum :):) paylasım ıcın tskkurler..

firstcevher

« Yanıtla #34 : Ekim 04, 2009, 07:59:33 ÖS »
Arkadaşlar ayaklarınıza sağlık, Tekrarına ermesi dileğiyle ;) Bu kareler çok güzel kareler, gerek arkadaşlık gerek dostluk gerekse honda adına ;) Zaman ayırıp bir araya gelmişsiniz en önemliside bu ;) Tekrardan ayaklarınıza sağlık...

fzthgosm

« Yanıtla #35 : Ekim 06, 2009, 11:22:45 ÖÖ »
guzeL bır bulusma olmus gerckten resımlerde guzel kareler yakalamıssınız tebrık edıyorum.. bulusmalarınız devamınıda dılıyorum :):) paylasım ıcın tskkurler..

kareleri yakalamaya gerek yok osmaniyede her fotograf güzel bir kare oluyor zaten bir tarafı çuvurova diger 3 tarafı dag.hatta dagın birini aşınca deniz.daha ne olsun.bu ilk buluşmamız oldu ama insallah hedef en az 25 araçlı bir toplantı yapmak osmaniyede.

fzthgosm

« Yanıtla #36 : Ekim 06, 2009, 11:24:33 ÖÖ »
Çok güzel buluşma olmuş emeginize saglık.Osmaniye/Hasanbeylili oldugum için güzel yerdir iyi bilirim.Ama önerim Alman pınarına gitseniz süper olurdu.
Hemen hemen her hondacılar buluştu.Bir Adana kaldı.Onuda ne zaman yapacaz kısmet artık.Bu arada 2 tane daha hondacı hazırda buluşma meraklısı var.TÜm adana T.H.T'cilerine duyrulur.(tabi duyarlarsa) :D

almanpınarıda çok güzel bir yer ama daha ilk buluşma olunca merkezde olsun istedik.