Alıntı yapılan: kacaman - Ekim 04, 2009, 01:11:25 ÖSarkadaşlar 8 araç sahibi toplandık yolu bulamayan 2 kişi daha vardı yani onlarda gelseydi 10 araç olacaktı güzeldi bee, kış gelmeden tekrar toplanacağızyer çok güzel. bi mangal buluşması fena olur bence
arkadaşlar 8 araç sahibi toplandık yolu bulamayan 2 kişi daha vardı yani onlarda gelseydi 10 araç olacaktı güzeldi bee, kış gelmeden tekrar toplanacağız
Alıntı yapılan: GhostRider - Ekim 04, 2009, 01:12:41 ÖSAlıntı yapılan: kacaman - Ekim 04, 2009, 01:11:25 ÖSarkadaşlar 8 araç sahibi toplandık yolu bulamayan 2 kişi daha vardı yani onlarda gelseydi 10 araç olacaktı güzeldi bee, kış gelmeden tekrar toplanacağızyer çok güzel. bi mangal buluşması fena olur bence alıp etleri gidelim murat amca o yolu çekebilir dimi bünyen
Alıntı yapılan: poşetçay - Ekim 04, 2009, 01:16:19 ÖSAlıntı yapılan: GhostRider - Ekim 04, 2009, 01:12:41 ÖSAlıntı yapılan: kacaman - Ekim 04, 2009, 01:11:25 ÖSarkadaşlar 8 araç sahibi toplandık yolu bulamayan 2 kişi daha vardı yani onlarda gelseydi 10 araç olacaktı güzeldi bee, kış gelmeden tekrar toplanacağızyer çok güzel. bi mangal buluşması fena olur bence alıp etleri gidelim murat amca o yolu çekebilir dimi bünyenvolkan arabanın işi bitsin gitmeyen senin gibi olsun. varsa gelecek ben giderim. ama etleri osmaniyeliler alsın burdan oraya et gidermi ayıp
guzeL bır bulusma olmus gerckten resımlerde guzel kareler yakalamıssınız tebrık edıyorum.. bulusmalarınız devamınıda dılıyorum paylasım ıcın tskkurler..
Çok güzel buluşma olmuş emeginize saglık.Osmaniye/Hasanbeylili oldugum için güzel yerdir iyi bilirim.Ama önerim Alman pınarına gitseniz süper olurdu.Hemen hemen her hondacılar buluştu.Bir Adana kaldı.Onuda ne zaman yapacaz kısmet artık.Bu arada 2 tane daha hondacı hazırda buluşma meraklısı var.TÜm adana T.H.T'cilerine duyrulur.(tabi duyarlarsa)