Alıntı yapılan: RaMsEs - Ekim 20, 2008, 02:56:36 ÖSGelen herkese teşekkür ederim..Güzel bir gün geçirdik..Poşettin dediklerine inanmayın lütfen..Esas kel olan kendisidir..Gönüllerin galibi mavilerdir...Kırmızılar maalesef çamura bulanmıştır.. hem 1 kişi fazlalar hem kel hemde bi okadarmızıkçılar kaç kez adam vurdum çıkmıyor kimse vurulunca baktım onlar çamur yapıyor bende çıkmadım ne yapim gerçekten hoş gir gündü gelenlere çok teşekkür ediyorum. servet abi geçmiş olsun aramızda olmanı çok isterdik birdahakine artık. gelmek isteyipte gelemeyen arkadaşlar birdahaki buluşmaya bekliyoruz resimler sanırım akşam yüklenir ahmet tarafından. cücü senin resimleride koyimmi :D:D
Gelen herkese teşekkür ederim..Güzel bir gün geçirdik..Poşettin dediklerine inanmayın lütfen..Esas kel olan kendisidir..Gönüllerin galibi mavilerdir...Kırmızılar maalesef çamura bulanmıştır..
Alıntı yapılan: CaSHaReMaN - Ekim 20, 2008, 01:26:32 ÖÖMemnun olarak ayrıldıysa herkes ne mutlu. 28 oyuncu olarak listeyi kapatıp 21 oyuncu olarak oyunu tamamladıysak da, pazarını bize ayıran herkese teşekkür ederim. Servet abi ve Nilay geçmiş olsun, keşke katılabilseydiniz, bir daha paintball düzenlenirse artık kozlarımızı paylaşırız ersin düzeltiyorum kırmızılar 12 kişi maviler 11 kişi toplamda 23 kişi
Memnun olarak ayrıldıysa herkes ne mutlu. 28 oyuncu olarak listeyi kapatıp 21 oyuncu olarak oyunu tamamladıysak da, pazarını bize ayıran herkese teşekkür ederim. Servet abi ve Nilay geçmiş olsun, keşke katılabilseydiniz, bir daha paintball düzenlenirse artık kozlarımızı paylaşırız
Servet abi çok geçmiş olsun..Vallahi ben seni maskeyi takıp tozu dumana katmanı bekliyordum..Ama kısmet olmadı..Bidaha ki sefere inşallah abim..Tekrardan çok geçmiş olsun..Nilaycım sana da çok geçmiş olsun.Geçen savaşta aynı takımdaydık..Bu savaşta sen yoktun yenildik..
servet abım nılay abLam cok gecmıs oLSun kırmızılar yendımı yendı daha otesı yok KIRMIZILAR OLEY
Alıntı yapılan: onur34 - Ekim 20, 2008, 08:16:48 ÖSservet abım nılay abLam cok gecmıs oLSun kırmızılar yendımı yendı daha otesı yok KIRMIZILAR OLEY çok saol ablammm ama ben yokum die yendiniz hıh hem takımlar kim kimdi yasinde yok bende yokum önemli 2 oyuncu yok ahahaha
Alıntı yapılan: tarantino - Ekim 20, 2008, 11:27:36 ÖÖAlıntı yapılan: CaSHaReMaN - Ekim 20, 2008, 01:26:32 ÖÖMemnun olarak ayrıldıysa herkes ne mutlu. 28 oyuncu olarak listeyi kapatıp 21 oyuncu olarak oyunu tamamladıysak da, pazarını bize ayıran herkese teşekkür ederim. Servet abi ve Nilay geçmiş olsun, keşke katılabilseydiniz, bir daha paintball düzenlenirse artık kozlarımızı paylaşırız ersin düzeltiyorum kırmızılar 12 kişi maviler 11 kişi toplamda 23 kişi tarantino listede ismi olup katılan kişi sayısı 21'di, Berk ve karacanın adı listede yokktu sonradan oyuna dahil oldular yani listeden kayıp 7 kişi...
şu resimler gelsin artık lütfen 2 gün oldu resim koyamadık
Alıntı yapılan: poşetçay - Ekim 20, 2008, 10:45:40 ÖSşu resimler gelsin artık lütfen 2 gün oldu resim koyamadıksanki sitedeye çokhızlıresim yükleniyoda resim resim die tutturuyosunuz yüklüyorum arkadaşlar kısmetse bu gece yüklicem hepsini..!
Alıntı yapılan: Warrior - Ekim 20, 2008, 11:09:11 ÖSAlıntı yapılan: poşetçay - Ekim 20, 2008, 10:45:40 ÖSşu resimler gelsin artık lütfen 2 gün oldu resim koyamadıksanki sitedeye çokhızlıresim yükleniyoda resim resim die tutturuyosunuz yüklüyorum arkadaşlar kısmetse bu gece yüklicem hepsini..!bana bak keserim o şaçlarını senin uyuzum zaten şaçı olanlara yükle şunları çabuk
Alıntı yapılan: poşetçay - Ekim 20, 2008, 11:12:19 ÖSAlıntı yapılan: Warrior - Ekim 20, 2008, 11:09:11 ÖSAlıntı yapılan: poşetçay - Ekim 20, 2008, 10:45:40 ÖSşu resimler gelsin artık lütfen 2 gün oldu resim koyamadıksanki sitedeye çokhızlıresim yükleniyoda resim resim die tutturuyosunuz yüklüyorum arkadaşlar kısmetse bu gece yüklicem hepsini..!bana bak keserim o şaçlarını senin uyuzum zaten şaçı olanlara yükle şunları çabuk dikkatini çekerim biz admin falan tanımayız yapıştığım işi pitbul gibi yapışırım dişim çenem 1 ton basar benim