Alıntı yapılan: poşetçay - Mart 23, 2008, 09:34:37 ÖSbizim aldımız bayraklar ben aldım 2 kez son oyun dahil onlar ne olcaksana sadece yuh diyorumson oyunda yasin aldızaten 3 kez oynadık 2 sen aldıysan 2 de biz aldık hiç uğraşma yenildiniz kaçak çay )
bizim aldımız bayraklar ben aldım 2 kez son oyun dahil onlar ne olcak
Alıntı yapılan: GhostRider - Mart 23, 2008, 09:36:10 ÖSAlıntı yapılan: poşetçay - Mart 23, 2008, 09:34:37 ÖSbizim aldımız bayraklar ben aldım 2 kez son oyun dahil onlar ne olcaksana sadece yuh diyorumson oyunda yasin aldızaten 3 kez oynadık 2 sen aldıysan 2 de biz aldık hiç uğraşma yenildiniz kaçak çay )aynı bayramı alıoz sanki ayrı bayraklar murat bey siz oyunu çözememişsiniz bide yendik diosunuz ögreninde gelin kuralları bide nicklim dalga geçmeyin agresifim sinirliyim we sivri dilliyim
Alıntı yapılan: poşetçay - Mart 23, 2008, 09:40:11 ÖSAlıntı yapılan: GhostRider - Mart 23, 2008, 09:36:10 ÖSAlıntı yapılan: poşetçay - Mart 23, 2008, 09:34:37 ÖSbizim aldımız bayraklar ben aldım 2 kez son oyun dahil onlar ne olcaksana sadece yuh diyorumson oyunda yasin aldızaten 3 kez oynadık 2 sen aldıysan 2 de biz aldık hiç uğraşma yenildiniz kaçak çay )aynı bayramı alıoz sanki ayrı bayraklar murat bey siz oyunu çözememişsiniz bide yendik diosunuz ögreninde gelin kuralları bide nicklim dalga geçmeyin agresifim sinirliyim we sivri dilliyimhööööyyt ben senin abinim bana dilin çıkmaz.bayrağı alıp yarıda kalmaları puan olarak saymıyorlar aldın ama götüremedin benim gibi
Arkadaşlar resimleri yeni başlık açtım oraya atın ltf...http://www.teamhondaturkey.com/forum/organizasyonlar_bulusmalar_yarismalar_ve_yayinlar/teamhondaturkey_paintball_ve_mangal_bulusmasi_resimleri-t14225.0.html;new
nly11 sen mavımıydın kırmızımı yaaa?