Alıntı yapılan: refleks - Ağustos 25, 2008, 09:03:51 ÖÖbu arada murat abi kusura bakma seni ta karşından getirdim biraz geç katıldım görüşemedik ama yoklugumu aratmamaşlardır umarım kardeş burda adı geçen murat bensem eğer hiç merak etme, çok keyifli bir gün geçirdim,karting'e kalamadığım için üzgünüm ama köprü gişesinden KGS doldurmam gerekiyordu o yüzden erken çıktım.allem kallem 19.21 de köprüye vardım,19.30 da kapanıyor diye şube ama nerdeeee ziraat bankasının çok iş bilen personeli erkenden kapatıp gitmiş,şikayet edicem,sonuç çıkmayacak eminim ama yinede edicem.bir sonraki buluşma anadolu yakasında olsun,tuzla daki karting'e gidelim hep beraber,orası da güzel baya.
bu arada murat abi kusura bakma seni ta karşından getirdim biraz geç katıldım görüşemedik ama yoklugumu aratmamaşlardır umarım
Murat Seninle Bire Bir Maç İstiyorum Kardeşim Bowling te :p
Alıntı yapılan: SERVET - Ağustos 25, 2008, 10:19:35 ÖÖ Hala aklıma geldikçe gülüyorum.Kartingde katılıma başlayacağız, soluma bakıyorum yasin. Sımsıkı sarılmış direksiyona gözler ilerde startı bekliyor .Gümm bi sesbi bakıyorum solumda Gökhan yasin ilk düzlüğün katılımına kadar gitmiş gaz basmadan geceleri görüş mesafem 10 metreye kadar düşüyor:)
Hala aklıma geldikçe gülüyorum.Kartingde katılıma başlayacağız, soluma bakıyorum yasin. Sımsıkı sarılmış direksiyona gözler ilerde startı bekliyor .Gümm bi sesbi bakıyorum solumda Gökhan yasin ilk düzlüğün katılımına kadar gitmiş gaz basmadan
Alıntı yapılan: muRatpasa - Ağustos 25, 2008, 09:43:17 ÖÖAlıntı yapılan: refleks - Ağustos 25, 2008, 09:03:51 ÖÖbu arada murat abi kusura bakma seni ta karşından getirdim biraz geç katıldım görüşemedik ama yoklugumu aratmamaşlardır umarım kardeş burda adı geçen murat bensem eğer hiç merak etme, çok keyifli bir gün geçirdim,karting'e kalamadığım için üzgünüm ama köprü gişesinden KGS doldurmam gerekiyordu o yüzden erken çıktım.allem kallem 19.21 de köprüye vardım,19.30 da kapanıyor diye şube ama nerdeeee ziraat bankasının çok iş bilen personeli erkenden kapatıp gitmiş,şikayet edicem,sonuç çıkmayacak eminim ama yinede edicem.bir sonraki buluşma anadolu yakasında olsun,tuzla daki karting'e gidelim hep beraber,orası da güzel baya.iyi o zaman yoklugumu aramamışlar anlaşılan
Alıntı yapılan: Thalassa - Ağustos 25, 2008, 10:19:46 ÖÖMurat Seninle Bire Bir Maç İstiyorum Kardeşim Bowling te :pilla da beylikdüzü migrosa gidip yapmicaz dimi maçı
Alıntı yapılan: refleks - Ağustos 25, 2008, 10:22:58 ÖÖAlıntı yapılan: muRatpasa - Ağustos 25, 2008, 09:43:17 ÖÖAlıntı yapılan: refleks - Ağustos 25, 2008, 09:03:51 ÖÖbu arada murat abi kusura bakma seni ta karşından getirdim biraz geç katıldım görüşemedik ama yoklugumu aratmamaşlardır umarım kardeş burda adı geçen murat bensem eğer hiç merak etme, çok keyifli bir gün geçirdim,karting'e kalamadığım için üzgünüm ama köprü gişesinden KGS doldurmam gerekiyordu o yüzden erken çıktım.allem kallem 19.21 de köprüye vardım,19.30 da kapanıyor diye şube ama nerdeeee ziraat bankasının çok iş bilen personeli erkenden kapatıp gitmiş,şikayet edicem,sonuç çıkmayacak eminim ama yinede edicem.bir sonraki buluşma anadolu yakasında olsun,tuzla daki karting'e gidelim hep beraber,orası da güzel baya.iyi o zaman yoklugumu aramamışlar anlaşılanyokluğunu aratmadılarda migros tan çıkan gazlayınca biz 3 araba adres aradık :p
Yasini görmeyeyim diyemi 20 mt öteye fırlattın Alıntı yapılan: refleks - Ağustos 25, 2008, 10:22:05 ÖÖAlıntı yapılan: SERVET - Ağustos 25, 2008, 10:19:35 ÖÖ Hala aklıma geldikçe gülüyorum.Kartingde katılıma başlayacağız, soluma bakıyorum yasin. Sımsıkı sarılmış direksiyona gözler ilerde startı bekliyor .Gümm bi sesbi bakıyorum solumda Gökhan yasin ilk düzlüğün katılımına kadar gitmiş gaz basmadan geceleri görüş mesafem 10 metreye kadar düşüyor:)
Alıntı yapılan: muRatpasa - Ağustos 25, 2008, 10:23:11 ÖÖAlıntı yapılan: Thalassa - Ağustos 25, 2008, 10:19:46 ÖÖMurat Seninle Bire Bir Maç İstiyorum Kardeşim Bowling te :pilla da beylikdüzü migrosa gidip yapmicaz dimi maçı Bu Sefer Ben gelicem KGS Özürlü Seni
KGS ye ölüm zaten bunada OGS takıcaz farz oldu, bu ne arkadaş haftasonu para yatırılmaz yok şöyle yok böyle.sen gelme ben gelirim,deplasmanda yenildim demeyesin sonra, ben gelir evinde yenerim seni Alıntı yapılan: Thalassa - Ağustos 25, 2008, 10:25:11 ÖÖAlıntı yapılan: muRatpasa - Ağustos 25, 2008, 10:23:11 ÖÖAlıntı yapılan: Thalassa - Ağustos 25, 2008, 10:19:46 ÖÖMurat Seninle Bire Bir Maç İstiyorum Kardeşim Bowling te :pilla da beylikdüzü migrosa gidip yapmicaz dimi maçı Bu Sefer Ben gelicem KGS Özürlü Seni
slm arkadaşlar dun gercekten çok hos zaman fecirdik herkese teşekkurler [her nekadar kaybolsakta güzeldi:)]
Alıntı yapılan: muRatpasa - Ağustos 25, 2008, 10:27:47 ÖÖKGS ye ölüm zaten bunada OGS takıcaz farz oldu, bu ne arkadaş haftasonu para yatırılmaz yok şöyle yok böyle.sen gelme ben gelirim,deplasmanda yenildim demeyesin sonra, ben gelir evinde yenerim seni Alıntı yapılan: Thalassa - Ağustos 25, 2008, 10:25:11 ÖÖAlıntı yapılan: muRatpasa - Ağustos 25, 2008, 10:23:11 ÖÖAlıntı yapılan: Thalassa - Ağustos 25, 2008, 10:19:46 ÖÖMurat Seninle Bire Bir Maç İstiyorum Kardeşim Bowling te :pilla da beylikdüzü migrosa gidip yapmicaz dimi maçı Bu Sefer Ben gelicem KGS Özürlü Seni Ahahahaha Yer MEkan Farketmez Hodri meydan
Servet abinin telefonda Çok meşkuldu Canım Sorma :p
Alıntı yapılan: Thalassa - Ağustos 25, 2008, 10:18:50 ÖÖServet abinin telefonda Çok meşkuldu Canım Sorma :p abi zaten tavlada bi telefon geldi server abi gitti valla
ya zafer sen önden bir yarım ekmek köfte söyledin,sonra iki yarım ekmek daha geldi, ben yemiyorum diyorsun da hep tabaklar senin elindeydi birader,konuyu bir aydınlatırmısın, ha bi de biz whitehan ile sokak sokak sizleri ararken arada neler geldi daha Allah bilir
şşşşbu konuda konuşma yasağı geldi haberiniz yokmu ?Alıntı yapılan: k1Nq-R - Ağustos 25, 2008, 10:32:16 ÖÖAlıntı yapılan: Thalassa - Ağustos 25, 2008, 10:18:50 ÖÖServet abinin telefonda Çok meşkuldu Canım Sorma :p abi zaten tavlada bi telefon geldi server abi gitti valla
Alıntı yapılan: muRatpasa - Ağustos 25, 2008, 10:09:55 ÖÖ ya zafer sen önden bir yarım ekmek köfte söyledin,sonra iki yarım ekmek daha geldi, ben yemiyorum diyorsun da hep tabaklar senin elindeydi birader,konuyu bir aydınlatırmısın, ha bi de biz whitehan ile sokak sokak sizleri ararken arada neler geldi daha Allah bilir onlar sadece sizin gördükleriniz ya bide patetes tabağı var gizli gizli