Hani sedana da gelcekti? Once hb e sonra sedana gelcek die biliodum
honda araba satmak istemio heralde
Arkadaşım BRC ile anlaşma yapmışlar ya, biz tüplü seviyoruz diye. Sedanlar için en az 6 sene daha böyle idare ederler bizi. Sonra bakarlar satışlar azalıyor ise belki getirirler. Bunun tek alternatifi yeni kasanın çok tutmaması nedeniyle satışların ciddi anlamda azalması olur ama:
Bunu ne belirleyecek,
Kendisi ve Rakipleri.
Kendisi her ne kadar biz FD6 ile karşılaştırarak beklentilerimizi karşılamadığı için beğenmesek de kötü değil aslında.
Rakipleri/rakip olabilecekler:
Focus inceledim, güzel araba ama binicisi farklı bence. Hondacı Fordu, fordcu da çok Hondayı tercih etmez. (Fordcu biraz garip bir kelime oldu ama)
Elentra; inceledim, hakikaten güzel araba, Honda ismi ile geçiyor diyebilirim. Bu kasayı Hyundai değil de Honda yapsaydı yok satardı.
En önemlisi sanırım Corolla (benim duyumlarıma göre) Mayıs ayında getirecek yeni kasayı (Nisan da olabilir). Corolla iyi bir araba iile gelirse Hondanın stratejisini etkiler.
Diye düşünürüm.