arkadaşlar sizden yardım istiyorum bende efsane kasa corolla var onu satıp cıvıc 1.6 125ps elegance manuel almayı düşünüyorum ama nedense hakkında hiç iyi şeyler duymadım gezmediğim forum sitesi kalmadı
1 aracın boya kalitesi en ufak taş değse boya kalkıyor diyorlar doğru mu ?(ki siyah renk istiyorum)
2 kaporta sorunu küçük dokunmalarda bile kaput veya bagajın değişeceğini sötylüyorlar
3 arac içeriye alınan ses çok mu rahatsız edici
yanlış anlamayın arabayı kötülediğim yok benim gözümde 30-40 bin tl arası alınacak 1 numaralı araba niyetim sadece bilgi sahibi olmak şimdiden teşekkürler
arkadaşım inşallah aradığını bulursun...
1 boya olarak siyah düşünüyorsan her araçta sorun yaşarsın hondaya has değil...
2 kaporta olarak bir volvo sağlamlığı bekleme tabi ama sonucta saç bu sert bir çisim gelmesi sonucu göçmesi normal değilmi?
3 şuanki araçında japon olduğu için sen fd6 dan gelecek sesi duymassın bile..biraz ses gelir evet ama uzun yıllar binmeyi düşünüyorsan yalıtım ile sesin byük kısmını kesebilirsin.
4 buda benim şıkkıı hondaya aşık olduktan sonra aracını dip basarsın ve çukurlarda gelen seslerle bile kendi müziğini yapabilirsin..

bu tür konular ile sıkıntı yapmaya gerek yok yakın cevrende varsa bin ve kendi notnu kendin ver zaten alırsın