Gönderen Konu: 24 BİN 25 BİN TL YE MAKYAJLI HONDA YOK  (Okunma sayısı 12867 defa)

GrcnTml

Ynt: 24 BİN 25 BİN TL YE MAKYAJLI HONDA YOK
« Yanıtla #25 : Kasım 01, 2013, 10:47:38 ÖÖ »
ne adamlar var yahu,pert kayıtlı aracı o fiyata satacaklar."Yunus Meriç" uyarın için teşekkürler,alıcılar inşallah görürler mesajını.sms sorgulamasında çıkmıyormu kaydı,bu kadar rahat nasıl olurlar.

benim aklımada geldi o denemedim ama aklımdan acaba plaka değiştiler de o yüzden mi rahat konuşuyor bu satan kişi :) çok iddalı çünki

oktayoo

• Oktay
« Yanıtla #26 : Kasım 01, 2013, 10:55:18 ÖÖ »
arkadaşlar sms sorgulamasında plaka değil şase no esas alınmalı,yahut plakayı sigortacılara sorgulatmak gerek onlar detaylı olarak görebiliyor.şase nosu,daha önceki plakası,kazası,kaskosu vs. hatta kaç el değiştiği gibi.
« Son Düzenleme: Kasım 01, 2013, 10:57:02 ÖÖ Gönderen: oktayoo »

GrcnTml

« Yanıtla #27 : Kasım 01, 2013, 11:02:27 ÖÖ »
arkadaşlar sms sorgulamasında plaka değil şase no esas alınmalı,yahut plakayı sigortacılara sorgulatmak gerek onlar detaylı olarak görebiliyor.şase nosu,daha önceki plakası,kazası,kaskosu vs. hatta kaç el değiştiği gibi.

satıcı inatla pert kaydı yok diyor şasi isticem :)

Carismatiq

• Mustafa
« Yanıtla #28 : Kasım 01, 2013, 01:03:18 ÖS »

Şase nosundan sorgulama yapmak için ;

HS S aracın şaşi nosunu  yazıyorsunuz ve  5664 e mesaj atarak plaka değişse dahi net bilgi edinebilirsin. HS hasar demek S şaşi no demek , bana şaşiyi sorgulama demek istiyorsunuz sisteme ve aralarında boşluk var. Bilginize.

GrcnTml

« Yanıtla #29 : Kasım 01, 2013, 01:28:17 ÖS »
şasi noyu vermedi kapora aldım başkasından dedi :D

egemen41ea772

• özcan
« Yanıtla #30 : Kasım 01, 2013, 01:53:13 ÖS »
Para için neler yapıyorlar sonra müslümanım diolar yazık cok yazık bu site güzel bir forum sitesi herkes birbirini tanıyor ve koruyorr  YUNUS MERİÇ arkadasımıza tesekkurlerımı sunuyorum hondacı olarak 1 arkadasımızı sayende korumus oldun

bayramcan

« Yanıtla #31 : Kasım 01, 2013, 02:26:13 ÖS »
arkadaşlar sizden yardım istiyorum bende efsane kasa corolla var onu satıp cıvıc 1.6 125ps elegance manuel almayı düşünüyorum ama nedense hakkında hiç iyi şeyler duymadım gezmediğim forum sitesi kalmadı
1 aracın boya kalitesi en ufak taş değse boya kalkıyor diyorlar doğru mu ?(ki siyah renk istiyorum)
2 kaporta sorunu küçük dokunmalarda bile kaput veya bagajın değişeceğini sötylüyorlar
3 arac içeriye alınan ses çok mu rahatsız edici
yanlış anlamayın arabayı kötülediğim yok benim gözümde 30-40 bin tl arası alınacak 1 numaralı araba niyetim sadece bilgi sahibi olmak şimdiden teşekkürler

GrcnTml

« Yanıtla #32 : Kasım 01, 2013, 02:28:39 ÖS »
arkadaşlar sizden yardım istiyorum bende efsane kasa corolla var onu satıp cıvıc 1.6 125ps elegance manuel almayı düşünüyorum ama nedense hakkında hiç iyi şeyler duymadım gezmediğim forum sitesi kalmadı
1 aracın boya kalitesi en ufak taş değse boya kalkıyor diyorlar doğru mu ?(ki siyah renk istiyorum)
2 kaporta sorunu küçük dokunmalarda bile kaput veya bagajın değişeceğini sötylüyorlar
yanlış anlamayın arabayı kötülediğim yok benim gözümde 30-40 bin tl arası alınacak 1 numaralı araba niyetim sadece bilgi sahibi olmak şimdiden teşekkürler

Komşumda aynı arac var kullandım ses o kadar rahatsız edici değil tabi 130 140 üzerine çıkmadığın sürece siyah renk her zaman sıkıntı bakımlı kullanman gerek aracı ama küçük dokunmalarda değişecek hikayesi uydurma.

bayramcan

« Yanıtla #33 : Kasım 01, 2013, 02:44:21 ÖS »
ya bazıları evet değişir bazıları değişmez diyor neye inanacağımı şaşırdım gerçekten

YUNUS MERİÇ

« Yanıtla #34 : Kasım 01, 2013, 03:45:57 ÖS »

arkadaşım inşallah aradığını bulursun...
1 boya olarak siyah düşünüyorsan her araçta sorun yaşarsın hondaya has değil...
2 kaporta olarak bir volvo sağlamlığı bekleme tabi ama sonucta saç bu sert bir çisim gelmesi sonucu göçmesi normal değilmi?
3 şuanki araçında japon olduğu için sen fd6 dan gelecek sesi duymassın bile..biraz ses gelir evet ama uzun yıllar binmeyi düşünüyorsan yalıtım ile sesin byük kısmını kesebilirsin.

4 buda benim şıkkıı hondaya aşık olduktan sonra aracını dip basarsın ve çukurlarda gelen seslerle bile kendi müziğini yapabilirsin.. :):)
bu tür konular ile sıkıntı yapmaya gerek yok yakın cevrende varsa bin ve kendi notnu kendin ver zaten alırsın :)

YUNUS MERİÇ

« Yanıtla #35 : Kasım 01, 2013, 03:50:53 ÖS »
Para için neler yapıyorlar sonra müslümanım diolar yazık cok yazık bu site güzel bir forum sitesi herkes birbirini tanıyor ve koruyorr  YUNUS MERİÇ arkadasımıza tesekkurlerımı sunuyorum hondacı olarak 1 arkadasımızı sayende korumus oldun

ben teşşekkür ederim EGEMEN41 kimse parayı sokaktan toplamıyor yardımlaşma ve sohbet için burdayız ...

GrcnTml o kadar süsleyip püsleyip acıklama yazmışın sıkıntımı varda mı vermiyon deseydin ya :)