tamam levent kardeş, hallederiz sen yeterki alalim de, bizimde aklimizda olsun, seninde aklinda olsun, bakalim yapalim birşeyler... şimdi benim eski arabam 99 CVC Sedan, şimdi amcam kullanıyor, kışa doğru belki oda satacak arabayi ama sedan istermisin bilmem

aleti yıllarca ben kullandım 4. vitese 180 de geçtiğimi biliyorum, ama aradan iki yıl geçti ve araç şimdi 180i zor görüyor, haa kalkarken yine milleti arkada bırakıyor ve toz attırıyorum arada ama 160 i geçince herşey değişiyor... hak verirsin motor yıl geçtikçe ölüyor, bizim araba için söylemiyorum ama alirken dikkat etmeni isterim... o yüzden alacak olursan çık bi eskişehir veya istanbul yoluna performans denemesi yap derim ben

) bizim motorun yine maşallahı var ama diğer aletleri bilmem, ölü bir motor da almanı istemem

ayriyetten ikinci el araba alirken özelliklede diyorsun ya 96-00 arası diye, dikkat etmeni istediğim bir konu daha var, çok dikkatli ol araba fosur fosur yağ yakmasın
inşallah istediğin arabayı bulursun, her türlü yardım ve destek için kapımız açık, zaten buluşmalarada bekleriz