Gönderen Konu: Honda 2008 yeni kasa Aralıkda sizlerle...  (Okunma sayısı 23969 defa)

geceperisi

• Ziyaretçi
Ynt: Honda 2008 yeni kasa Aralıkda sizlerle...
« Yanıtla #25 : Şubat 12, 2008, 04:39:48 ÖS »
city de güzel tabiki ama civic gibi bi canavar olunca ön plana çıkamıyor tabi, onu daha çok bayanlar tercih ediyor

HİKMET

• Ziyaretçi
« Yanıtla #26 : Şubat 14, 2008, 08:00:32 ÖS »
arkadaşlar yeni bir civic premıum sahibiyim bu araçların sac kalınlığı bana ince gibi geliyor arabayı çok beğenerek aldım ama şimdi budurum midemi bulandırdı konu hakkında bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

geceperisi

• Ziyaretçi
« Yanıtla #27 : Şubat 15, 2008, 01:22:15 ÖS »
çoğu arabada mesela renonun bazı modellerinde çamurluklar plastik, bazı pahalı arabalarda ise karbon fiber  yani gazla sertleştirilmiş kağıt kullanılıyor, gövdede kullanılan metalin kalın olması ağırlık yapmaktan başka işe yarmıyor, asıl darbe direncini sağlayan ise karosern altında ki çelik kafes

CVC2008

« Yanıtla #28 : Şubat 16, 2008, 01:25:57 ÖS »
gece perisine +1. ayrıca yaya güvenliği için ön sağ ve sol çamurluk ile kaput diğerlerine oranla çok daha yumuşaktır.

SEMİH

• Ziyaretçi
« Yanıtla #29 : Şubat 18, 2008, 06:09:43 ÖS »
arkadaşlaryazılanları okuduğumda sizlere hak vermemek mümkün deil evet su bi  gerçektirki işin plazalar kısmı beni pek bağlamaz ancak bi japoncu olarak city in hondanın greçekten yüz karası olduğunu ortaya seriyor honda keşke bu aracı piyasaya sürmeseydi dememek elde deil....  bu arada cıvıc sedanın şase zayıflığından bahsediliyorki buda malesef bi gerçektir üzülerek söylüyorumki japonlarda en sağlam şase to.... da  :ağlaa ama bu bizim hondayı sevmeyeceğimiz anlamına gelmez deilmi? serilik deseniz onda hız deseniz onda güç deseniz onda kısacası honda hayat onda >=ok
« Son Düzenleme: Şubat 18, 2008, 06:10:58 ÖS Gönderen: SEMİH »

armstrong94612

• Ziyaretçi
« Yanıtla #30 : Mayıs 27, 2008, 03:15:11 ÖS »
Arkadaşlar,aşağıdaki sitede Honda ve Toyota ve diğer otomobilerin çarpışma test sonuçlarını bulacaksınız.Honda Civic 5 yıldız, Toyota Corolla 4 yıldız, Yeni Mitsubishi lancer 4 yıldız, Amerika NCAP çarpışma test sonuçları aşağıdaki gibidir.

http://www.safercar.gov/staticfiles/DOT/safercar/pdf/BASC2008.pdf

Bu sonuçları iyi inceleyin,Ben Amerikada uzun seneler yaşadım, yollarda bir tane Fransız arabası ve italyan arabası Ferarri hariç  görmedim.Alman Arabalarında VW,Audi ve Mercedes var.Opel de fazla satılmıyor.Ama Amerikada bir numara Honda,Acura ve Toyota,Lexus dur.
Amerikada 1999 Acura CL coupe 3000 vardı(otoyol hız canavarı), şu an 2004 civic sedan kullanıyorum,şu an memnunum, yeni otomobil alacaksam yine Honda civic alırım.36 yaşındayım,bugüne kadar hiçbir problem yaşamadım,ama lütfen hız yapmayın,çünkü Türkiyemizde yollar kötü,hız yapayım derken yolda aniden her an herşey çıkabilir.Saniyelik olay..((

armstrong94612

• Ziyaretçi
« Yanıtla #31 : Mayıs 27, 2008, 03:17:46 ÖS »
Amerika NCAP , Euro NCAP karıştırmayın,

Bana sorarsanız, çarpışma testlerinden Amerika NCAP baz alın.Çünkü avrupalı aracını satmak için, avrupalı olmayan otomobilere (japon,kore )daha farklı uygulama yapıyor diye düşünüyorum.Takdir sizin.

alfaus007

« Yanıtla #32 : Mayıs 27, 2008, 03:34:07 ÖS »
ben beğenmiyorum city'i tabi bu bnm şahsi düşüncem