aynen daha makine ile hiç yapmadım ama el becerim çok iyidir.ilk defa filmi kendi aracımda çekmiştim hiç bilmeden 2 yıldır aynı film üzeride duruyo
arkadaşın dediği gibi çok araştırdım boyayı yakmak filan imkansız yavaş devirle yapacaksın zaten pastayı ilk olarak.dalgalanmalar hologramlar oluşabilyor.onun için meguiars ın hare gidericsi var elle yapılıyor orjinal el pediyle.sonra 2.0wax ıvar onu yine el ile isterseniz makine ile en son boya koruması var yine meguiars ın.uygulanış videoları var hepsinin tek tek çok çok iyi sonuçlar alınıyor.kaliteli iş kaliteli malzeme ile olur.bu hafta siparişlerini geçecem büyük ihtimalle
Meg 205 dediğim ürün hare gidericidir. MAkineyle uygulanıyor
Evdeki kırık döküğü yapabiliyorsan;Boya badana yapabiliyorsan Bu işide yaparsın.
Dışarıda yaptırmak yerine (Ortalama 300 Tl ye yaparlar) 140 Lİraya makine alırsın (Einhell Amatör kullanım için idealdır 2. elleri 80 100 Tl)
Max 200 lirayada tabla ped mf bez ve kimyasalları alırsın (Aldığın kimyasallar ortalama 3 -4 sefer uygulama yapmaya yeterli oluyor)
En önemli nokta tozsuz ,gölge bir ortam lazım.
Kabaca fiyat listesi çıkartayım .
Makine 140 ( 1 defaya mahsus)
Tabla (12 TL)
Ped (polising ve finishing 2 adet lazım 15x2 = 30 TL
İpa (1 kg 10 TL)
Kağıt bant 3 TL adet 1 2 tane lazım olur.
Silgi ( sert olanlardan 1 2 tane (Bununla plastiklere bıraktığın polisaj kalıntılarını temizleyeceksin

))
Kill Bilt Hammer (Soft ) (200 Gr 40 TL) ( tek kullanım için 25-40 gr lazım)
Meg 105 çizik giderici (Hafif çizik gidericidir Derin çizikler için farklı ürünler gerekir ) ( 250 ml 22 TL)
MEg 205 Hare giderici(250 ml 22 TL)
Auto glym Radiant wax (Boya yüzeyine derinlik kazandırır) ( 500 ml 20 TL )
Fk1000p (Wax ,attığın malzemelri koruma amaçölı atılır. Son işlemdir) ( Paketi 90 - 100 TL Bölünmüş olarak temin edebilirsin Bir araca 20 gr gider.)(50 gr 30 tl ye alabilirsin )
Bu işi yapmak isteyen varsa her türlü yardımcı olrum.