İlgilenen Arkadaşlara Duyurulur
20 Mayıs- 1 Haziran arası 2009 model ve öncesi honda araçlarınıza ücretsiz check-up, periyodik bakım ve motor yağında %15, tamirde %20 indirim varmış....
Telefona gelen bu mesaj üzerine servise gittim. Check-up yapın aracıma bedavaymış dedim. Yapalım dediler. Ne yapacaksınız dedim. Filtreleri ve yağı kontrol edecek bakım kontorlü yani dediler. Bende bumu check-up onu bende yaparım boş verin o zaman dedim. Bakım ne kadar dedim (70.000 Bakım) 350 TL dediler. İndirimle 330 TL dediler nasıl bir %15 hesabı onu anlayamadım tabi. O zaman size hayırlı işler dedim Ayrıldım.
Bir filtreciye gittim. Aracın hava ve polen filtlerini söktüm bana bunlardan ver dedim aradı taradı buldu araca taktı ne kadar dedim 20 TL. Oradan yağcıya gittim. 0-40 Mobil 1 ESP yağ ve yağ filtresi 150 TL olur, Mobil 1 0-40 New life + filtre 120TL olur Castrol Magnetec 5-30 + filre 60 TL olur dedi. Ven en iyi si olsun dedim. 0-40 Mobil 1 ESP yağ ve yağ filtresi 150 TL değiştirttim. En kalitelisinden bir bakımı 170TL ye yaptırdım. Servisin yarı fiyatına. Bu bakımı 80 TL ye yaptırabilirdim ama servisin 350TL sinden sonra 170 ucuz geldi bana

Bilginize....