birincisi sonradan takıldıysa eco değildir doğru değil. eco alıp lpg taktırmayanlar biliyorum. ilerde taktırırım diye alıyorlar.yani sonradanda lpg taktırılabiliyor.
ikincisi fabrikasyon lpg li geliyor diye bir olay yok arkadaşım. bu konuda bir bayiyle birbirimize girdik. fabrikadan orjinal lpg li getirttiklerini iddia ediyorlardı. o bayiinin araçlarını gönderip taktırdıkları brc bayiisine ulaştım. ondan eminim

sonra bayii yan çizmek zorunda kaldı. ecoda olsa normal civicde olsa lpg bayi tarafından takılıyor yada brc ye gönderilip taktırılıyor. (bazı servisler brc elemanlarını getirtip bayiide (serviste) taktırıyorlar. (eco olursa araç 6 yıl türkiyenin heryerinde garantisi devam ederken, normal araca bayiide taktırırsanız garanti 3 yıl tam garanti 3 yılda motor dışında kaporta mekanik vs yine garantisi devam ediyor.
eco fabrikadan lpg ye hazır halde bazı parçaları değiştirilmiş olarak çıkan araçtır. hazır derken kimi rivayete göre 17, kimi rivayete göre 25 parça lpg için değiştirilmiş olarak çıkıyormuş. parçaları sorduğunuzda siboplar ve üst kapak ve 3-5 parça konusunda daha herkes hemfikir iken öyle 20-25 parçayı bana kimse sayamadı.