Gönderen Konu: Hondanın kronik arızası va mıdır?  (Okunma sayısı 39840 defa)

sogulcan

Ynt: Hondanın kronik arızası va mıdır?
« Yanıtla #25 : Kasım 22, 2010, 09:52:26 ÖÖ »
Ewet çoğu kişinin farklı sorunu var ve bunlar kronik sayılmaz.Ama direksiyon kutusunun kronikliği tartışılmaz heralde.

serkansobe

« Yanıtla #26 : Kasım 22, 2010, 12:05:48 ÖS »
hondaların tek kronik sorunu stock olarak değilde modlu olarak binme isteği sanırım. stock hondayı pek sevmiyolar

karapilot

« Yanıtla #27 : Kasım 22, 2010, 01:41:10 ÖS »
dirksiyon kutusundan ses mi geliyor? Sorunun teşhisini bulan var mı neden yapıyor bunu?

sogulcan

« Yanıtla #28 : Kasım 22, 2010, 02:06:35 ÖS »
http://www.teamhondaturkey.com/forum/new_civic_07_fk/ynt_tekerlekten_gelen_tikirtinin_sebebi_direksiyon_kutusuymus-t42454.0.html

siteyi araştırırsanız buna benzer birsürü konu var.Çok konuşulmuştu zamanında bu direksiyon kutusu meselesi sitede.Hondanın en kronik problemi budur.

canguder

« Yanıtla #29 : Kasım 22, 2010, 02:09:58 ÖS »
kronik sorun yeni civiclerde arkada ağırlık olduğunda küt küt ses yapması. tüm araçlarda bu var. direksiyon kutusu problemi kronik değil ortalama forumdaki takip ettiğim kadarıyla 10 araçtan 3 tanesinde sorun oluyor. bunlar dışında emniyet kemerinden gelen ses 10da 9 oranında var kronik sayılabilir. bunlar dışında yeni civicte bir soruna rastlamadım.

sogulcan

« Yanıtla #31 : Kasım 22, 2010, 02:14:59 ÖS »
kronik sorun yeni civiclerde arkada ağırlık olduğunda küt küt ses yapması. tüm araçlarda bu var. direksiyon kutusu problemi kronik değil ortalama forumdaki takip ettiğim kadarıyla 10 araçtan 3 tanesinde sorun oluyor. bunlar dışında emniyet kemerinden gelen ses 10da 9 oranında var kronik sayılabilir. bunlar dışında yeni civicte bir soruna rastlamadım.

Konu başlığımız yeni honda değil.Genel olarak Honda demiş arkadaş.Direksiyon sesleri genel olarak çoğu honda modelinde var.Bu da kronik honda problemi oluyor işte.Bende 2006 VtecII var,onda da bu sorun var, yeni civiclerde de bu sorun mevcut,Vtec kullanıcılarından da bu konuda şikayetler duyuyorum.Tabiki bütün hondalar değil ama en genel sorun bu.

karapilot

« Yanıtla #32 : Kasım 22, 2010, 02:20:08 ÖS »
EVET DİREKSİYON KUTUSU KRONİK...tht ailesi olarak buna karar verilmiştirrr....

sogulcan

« Yanıtla #33 : Kasım 22, 2010, 02:23:37 ÖS »
Eyvallah...

canguder

« Yanıtla #34 : Kasım 22, 2010, 02:29:21 ÖS »

Konu başlığımız yeni honda değil.Genel olarak Honda demiş arkadaş.Direksiyon sesleri genel olarak çoğu honda modelinde var.Bu da kronik honda problemi oluyor işte.Bende 2006 VtecII var,onda da bu sorun var, yeni civiclerde de bu sorun mevcut,Vtec kullanıcılarından da bu konuda şikayetler duyuyorum.Tabiki bütün hondalar değil ama en genel sorun bu.

evet sizin araçlarınızdada varsa tabiki problemdir bende sadece yeni civic olduğu için diğer hondalar hakkında yorum yapmak istemedim :)

karapilot

« Yanıtla #35 : Kasım 26, 2010, 01:53:25 ÖÖ »

evet sizin araçlarınızdada varsa tabiki problemdir bende sadece yeni civic olduğu için diğer hondalar hakkında yorum yapmak istemedim :)

evet genel olarak kast etmiştim...

Erdur

« Yanıtla #36 : Aralık 15, 2010, 09:13:43 ÖÖ »
En Kronik sorunu çok güzel olması >=ok

ersinguzen

« Yanıtla #37 : Aralık 15, 2010, 09:17:15 ÖÖ »
Akü cok cabuk bitiyor en az 5 kere yasadım bu sorunu arıza demesek daha iyi olur ama :)

onuraltan

« Yanıtla #38 : Şubat 24, 2011, 06:17:05 ÖS »
direksiyondan gelen gıcırtı

maribal

« Yanıtla #39 : Şubat 24, 2011, 10:28:02 ÖS »
2001 vtec
1-direksiyondan gelen tıkırtılar
2-debriyaj pedalından gelen gıcırtı
3-kapılardan gelen tıkırtı sesi
4-yolda sana hyundai  peugeot vs. ile kafa tutanlara dayanamayıp topuklaman onlara hadlerini bildirirken ceza alman
5-etraftan abi nasıl memnunmusun benim arkadaş çok memnun önerirmisin diye sorup durmaları
6-abi honda az yakıyomuş doğrumu gibi sorularla karşılaşman
7-az basacağım diye otobana çıktığında 120 ile giderken gaz pedalında bi karış boşluk daha olması dayanamayıp basman
8-aracını çok sevdiğinden parana kıyıp full bakımlı tutmak için  fazla masraflar
9-aracına kıyamadığın için emanet istiyenleri terslediğinde sana kırılmaları
10- özellikle eşinin ne zaman vereceksin bana arabayı bak herkes karısına veriyor arabasını sen neden bana kullandırmıyorsun diye sürekli dır dır etmesi
bunlar sizin için sorun teşkil ediyorsa hondadan uzak durun:)))))))))

zaferdemirci

« Yanıtla #40 : Şubat 24, 2011, 11:01:33 ÖS »
 >=ok he he  cok güzeldi begendim bunu....

jackal6961

• ambassador
« Yanıtla #41 : Mayıs 23, 2011, 12:47:38 ÖS »
 >%Sakin 2004 model honda civic ls var bende şu ana kadar tık demedi.Sadece bakımını yaptırıyorum o kadar :)) Ve şunu da söyliyim izmirde yolda kalmış honda görmedim!!!

ykavcioglu

« Yanıtla #42 : Mayıs 23, 2011, 12:53:15 ÖS »
Fren sistemi

Brawe

« Yanıtla #43 : Mayıs 25, 2011, 04:00:15 ÖS »
arza denemez ama
rüzgar ve yol sesi benim için ( - ) puan

luke skywalker

« Yanıtla #44 : Mayıs 25, 2011, 04:38:14 ÖS »
Arıza ne demek önce bunun tanımını yapmak lazım.
Mesela yol sesi arıza değildir.
Geçmiş senelerde Opel Astra'larda EGR valf arızası bir çok seri üretimde kronikti çok davalar açıldı mahkemelerde.
Kronik hiç geçmeyen,artık yapışmış  anlamına gelmez mi?
Kronik arızayı bulmak için 1972 ile 2011 arası civic arıza istatistiği gibi şeylere bakmak gerek. 

karapilot

« Yanıtla #45 : Mayıs 26, 2011, 07:54:29 ÖS »
mesela bütün cıvıclerdeki herhangi,i bir problemi kast etmiştim.

luke skywalker

« Yanıtla #46 : Mayıs 26, 2011, 10:50:25 ÖS »
Eğer kalitesiz ve ucuz yedek parça kullanılırsa Honda'lar ciddi problem çıkarmaya aday araçlardır bence.

RiyaButler

Set up an Animation Studio in India
« Yanıtla #47 : Mayıs 26, 2011, 11:12:11 ÖS »
Hello there,   
I am an American. I wish to Set up an Animation Studio in India. Now i'm hunting for animators. I chose India mainly because it is less expensive as compared with U.S. I intend to know the methods for setting up a small business in India, particularly an animation studio.   

Could you guys please guide me out?

gokhandan

« Yanıtla #48 : Mayıs 26, 2011, 11:46:22 ÖS »
2005 vtec Ls
1. ön cam direklerinden gelen ses
2. emniyet kemerinden gelen ses
3. VE en önemlisi Motorundan gelen ses :))

İsmail

« Yanıtla #49 : Mayıs 27, 2011, 12:42:03 ÖÖ »
Boyası ince , frenlerde problem ( daha hiç hissetmedim ) , yol sesisi içeri alıyor benim duyduklarım bunlar