kasa değişikliğine uğrayacak cıvıc 2011 sonu 2012 basında türkiyeye gelecekmiş.yani kasa 2012 de değişecek.(Bayi yetkilise böyle dedi)bu arac konspet araba gibi duruyor..
resimdeki arac bu aracmi bilmem ama ben cok benzettim,eger bu aracsa 150 hp lik gibi sey soz konusu deyil bu aracin verileri 1,5 motor 122 horsepower hibrit motor.on taraf haric genel kasa ve yapi olarak buna benziyor ama genede yorum sizlerin,
Alıntı yapılan: kacaman - Ocak 26, 2010, 05:25:08 ÖSdevir iyi ama tork zayıfgeliştirilmesi gerekatmosferik 1.5 motorun yüksek tork üreteceğini sanmıyorumöyle deme kacaman şu anda RX8 bile 211 torkla 234 hp 6,4 saniyede 100 km hıza ulaşıyor hondada yeni kasasında 160 tork yapabilirse bence iyi ama 150 hp biraz zayıf olur diye düşünüyorum en az 170 hp şart yeni kasada
devir iyi ama tork zayıfgeliştirilmesi gerekatmosferik 1.5 motorun yüksek tork üreteceğini sanmıyorum
biliyorum bu arac cr-zyazimda dedigim gibi benzettigim icin paylastim ,amerikada ve avrupa ulkelerinde pazara girmek uzere ama tr gelmesi cok zayif bisey,,
Alıntı yapılan: KADiFE - Mart 07, 2010, 09:13:43 ÖSresimdeki arac bu aracmi bilmem ama ben cok benzettim,eger bu aracsa 150 hp lik gibi sey soz konusu deyil bu aracin verileri 1,5 motor 122 horsepower hibrit motor.on taraf haric genel kasa ve yapi olarak buna benziyor ama genede yorum sizlerin,hayır bu değil..fotodaki araç cr-z