Bence Türkiye'ye gelecek olan kasa da budur. Şu anki Honda Civic'in aynısı Amerika'da satılıyor, sadece arka farları değişik. Onun da Türkiye versiyonu daha güzel. Bunda da ufak bir değişiklik yapıp Türkiye'de piyasaya süreceklerdir, o değişikliğinde Amerika'dakinden daha güzel olacağına inanıyorum.
Tabii bu söylediklerim kasa için, burdaki arkadaşlardan birinin verdiği motor ve güç seçenekleri Türkiye için farklı olacaktır. 1.6 motor 130 beygir bekliyorum ben açık konuşmak gerekirse.
Ben Si Coupe olanı çok beğenmedim arkası fazla uzun ve hantal göstermiş arabayı ama sedan olan gerçekten şahane.
Ön tasarım Scirocco - City ve şimdiki Civic karışımı olmuş ama 3ünden de daha güzel bence, özellikle tamponu çok beğendim.
Arka tasarım evet Mercedes gibi olmuş ama eski ağır olanları gibi değil, oldukça dinamik bir tasarım bence.
Jantlar çok başarılı, tavan ve aynalar da öyle. Ben genel olarak çok beğendim Sedan'ı.
Yalnız esas önemli olan bence iç tasarımdır. Şu anki Civic'i en farklı kılan özelliği iç tasarımı, eğer aynı seviyede ve daha da modernleştirilmiş bir iç tasarım gelirse zaten dış görünüşünden daha bile önemli bir unsur olur bana göre.
Fiyatların 45 bin baz olacağını düşünüyorum ayrıca ben de. Sonuçta aracın sınıfı belli, müşterisi belli. En çok alıcısı şu anda Civic kullanan insanlardan çıkacaktır ve bahsedilen gibi 60.000 veya 80.000e olan bir sıçrama Civic'in satışlarını bitirir.
O paralara Civic'i satmak isterlerse Türkiye'de herkesin "O paraya Passat alırım" diyeceğine eminim

Heyecanla bekliyoruz..