Gönderen Konu: Vtec Sport LPG YARDIM.  (Okunma sayısı 2270 defa)

sMaRt_aLeCk

Vtec Sport LPG YARDIM.
« : Ağustos 13, 2010, 12:03:44 ÖÖ »
Merhaba arkadaşlar, benzinli olan aracım şu sıralar çok yakıyor ne kadar yaktını ölçme fırsatım olmadı ama 2 3 ay önceye göre çok yaktığını hissediyorum aşırı derecede sıcak havalar yüzündenmidir yoksa bakımamı ihtiyacı var lütfen bana yardımcı olun. Lpg de taktırmayı düşünüyorum sizce 2005 vtec Sport manuel için gazlayınca hissettirmeden benzine geçecek performansından mümkün mertebe birşey kaybettirmiyecek sarsmayacak bir lpg düşünüyorum. Cevaplarınızı için şimdiden teşekkür ederim. Saygılar...

kacaman

Ynt: Vtec Sport LPG YARDIM.
« Yanıtla #1 : Ağustos 13, 2010, 12:05:43 ÖÖ »
dostum ben zavoliyi öneririm
kullandım yeni aracımda da kullanıyorum memnunum eminim sende memnun kalırsın, araba klimadan dolayı çok yakıyor olmasın ve de bakımı da gelmiş olmasın

sMaRt_aLeCk

« Yanıtla #2 : Ağustos 13, 2010, 12:36:13 ÖS »
Benimde aklımda hep zavoli vardı birkaç kişiden bu öneriyi almıştım sizin gibi Honda kullanıcısından da bu öneriyi alınca zavoli de karar vericem inş... Klimayı hiç kullanmıyorum, ama dediğiniz gibi bakımı gelmiş olabiliri arabayı alalı yaklaşık 5 ay kadar oldu aldımızda yağ değişimi yeni yapılmıştı şuan 106 bin km'de heralda hava filtresi ve yakıtı etkileyecek parçaların yenilenme zamanı geldi. Bu arada hava filtresi 10 bin de bir değişmesi gerekiyor oyle değil mi? Bu arada cevabıız için teşekkür ederim.

kacaman

« Yanıtla #3 : Ağustos 13, 2010, 12:39:09 ÖS »
hava filtresinin kullanıldığı yol koşullarına bağlı
çok tozlu ve ş.içi şartlarında kullanılmışsa değiştiriliyor ama uzunyolda temiz ortam otoyol gibi mesela 30bine kadar gidiyor

sMaRt_aLeCk

« Yanıtla #4 : Ağustos 14, 2010, 11:12:09 ÖS »
Ben şehir içi temiz yollarda kullandım ama benden önceki sahibi ne şartlarda kullandı bilemicem en iyisi ben bir sökeyimde bakayım anlarım heralde renginden falan toz kalıntılarından heralde:)) Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. Saygılar...