Gönderen Konu: YENİ CİVİCDEN BİR KAÇ RESİM  (Okunma sayısı 13736 defa)

Grafink

Ynt: YENİ CİVİCDEN BİR KAÇ RESİM
« Yanıtla #25 : Ocak 06, 2012, 10:00:51 ÖÖ »
Valla ben bizim kasaları FK7 diye biliyordum ilker, Doğrusu ne ki, bundan sonra doğru telaffuz edelim?

ilkercom

• Hasan İlker Çom
« Yanıtla #26 : Ocak 06, 2012, 10:52:23 ÖÖ »
Şase numarasına bak ruhsatta veya camın önnde yazar.

shh ile başlaması ingiltere de honda fabrikasında üretildiğini gösterir. fk2 veya fk7 diye kasa kodu geçer. sonra şanzıman motor tipi ile ilgili bilgi olur. 7600 filan yazar.

Mesela sedanlarda nla yazar. türkiye olduğunu. fd6 kasa kodunu açıklar.

bir site vardı şase no yazıyorsun bütün özellikler üretim tarihi filan çıkıyordu.

hdyt

« Yanıtla #27 : Ocak 07, 2012, 01:56:29 ÖS »
ön tasarım vw jetta yı hatırlattı. hayırlı olsun

efsane_001

« Yanıtla #28 : Ocak 07, 2012, 03:38:44 ÖS »
araba donanım olarak bizim araçlardan daha iyi ama tip bakımından bizim araçların yanına yaklaşamaz

hdyt

« Yanıtla #29 : Ocak 07, 2012, 06:00:08 ÖS »
Hala anahtarsız çalıştırma özelliği yok. arkadaşın fluance aracında bile var. Hatta micralarda bile var. Bence çok önemli bir eksik.

pcvirus

« Yanıtla #30 : Ocak 07, 2012, 07:08:45 ÖS »
aşırı derecede bir honda manyağı olarak
yemin ederim gittim bugun özellikle incelemek için
kalite yerlerde utandım vallahi
kapı fitillerinden tutunda torpidoda kullanılan malzemeye kadar
bu kadarını beklemiyordum inanın
civic serisinin bugüne kadar ki en tipsiz modeli yeni civic
bildiğin hyundai kalitesi var arabada
kapı fitillerini görmelisiniz ip ince yumuşacık
iddia ediyorum bu aracı kullananlar 1 yıl sonra sesten kulakları dolacak

pcvirus

« Yanıtla #31 : Ocak 07, 2012, 07:09:27 ÖS »
bu arada bu yıl hondayı kurtaracak olan crz ler olacak bence

hakko modelistlik

« Yanıtla #32 : Ocak 07, 2012, 07:11:25 ÖS »
bu kasa çok satacak biz begenmiyoruz çünkü kafamızda bi Civic imajı var, ama Honda Civic'i bugüne kadar hiç düşünmemiş ve spor bulmuş kesim bu kasayı çok begeniyor,yeni kasa en az FD6 kadar satacak hatta daha çok satabilir

+1979... Yeni kasa Civic, Corolla'nın Benzinlilerini, geride bırakıp Jetta ile kapışacaktır. Tamami ile orta ve ortayaş üstü kesime hitab eden çok iddalı bir araç aslında... FD6 lara alışık gözler bunu yadırgıyor, ama zaten standart araçlara alışık gözler de FD6 yı yadırgıyordu, Bence Bu aracın Ön kısmı FD6'dan çok daha spor ama herkesi hayal kırıklığına uğratan mesele arkası. Ama asıl hinlik aracın karoserinde, Araç yükselmiş arkadaşlar, Bu gün ülkemizde Civic almayan herkesin en büyük endişesi, yere yakınlığı ve yollardaki girinti çıkıntılardır. Aslında bu araçlar yere yakın olsada yürüyen olsun alt takım olsun bir çok araçtan dirayetli ama yine de göz de bitiryor alıcı için herşey... Dikkat edin lansman fiyatı ile alabileceğiniz daha iyi bir başka benzinli araç yok, Ayrıca 3K farkla, LPG li olabiliyor... Yeni Kasa Civic Tamamen satışa yönelik tasarlanmış ve bu strateji ile üretilmiş... Belki ilk etapta Honda fanları bu aracı yadırgayacak ve almayacak, Ama daha önce Honda almamış hemen herkesin kafasında Bu araçlar olacak ve çok satacaktır... Şimdi bu araçtaki donanımı jettaya yükleseniz fiyatı 100 bin lira olur... İnsanlar kafalarında fiyat performans dengesi kurmaya başladıklarında şu an alınabilecek en iyi araç Yeni Kasa Civic... Üzgünüm ama FD6 Efsane falan olmayacak... Çünkü oldukça fazla FD6 var... Ve donanım seviyeleri malesef 10 yıl geride...   Ancak ilgili seride Efsane olacak araç FK7... Honda'nın yüzünü paraya çevirmesinden önce ve çevirmesinden sonra diye düşünürsek, Değeri azalmayacak hatta artacak araçlar Düz ve Otomatik vitesli FK7 ler bence... Keza sayıları o kadar az ki...  Ayrıca Vtec ve Vtec2 lerin de fiyatları oldukça yükselecektir... içim kan ağlayarak söylüyorum ama FD6 Kasası, sokaktaki normal insanın en beğenmediği honda kasası... Yani FD 6 yı alacak olanlar Hondayı tanıyan bilen, ve bu kasayı seven, düşük satış grafiğinde kalan arkadaşlar...  Bu gün efsane olacak falan diyoruz ama, şunu görmek lazım, Honda'nın satış grafiğinin en düşük olduğu dönem FD6'nın dönemi...
  evet tebrikler fd6 çok güzel kasa ve iddalı insanlar beğenir fakat almaz benim mesleğim gibi modelistlik yani deri ceket modeli ve tasarımını yapar kalıbını çıkarırım biz modeli yaparken satılcağı ülleye göre yaparız mesela almanyaya uzun yıllardır genç kesime hitap edicek model çok az olur daha çok yaşlı kesime hitap edilir sebebi ise avrupada gençlerde para yok nereye bağlıcam istediği kadar beğenilsin hitap ettiği kesim önemli yeni kasada sportifliği bilerek sadeleştirmiş orta yaş grubunu içine alsın diye