Gönderen Konu: Yeni LEGEND  (Okunma sayısı 15464 defa)

type-RRR

Ynt: Yeni LEGEND
« Yanıtla #25 : Ekim 26, 2006, 09:56:05 ÖÖ »
tabiki daha ustün mercedes bunumu tartışıcaz amerikada camry  mazda 6 falan satılıyo olabilir  burda da reno tofaş huyundai satılıyo bu kıstas olmamalı iyi olduğu içinmi ucuz olduğu içinmi parasına göre iyi olduğu içinmi satılıyo
hondanın parçaları burda çok pahalı benim tercih etmemin tek sebebi motor teknolojisi bukadar az yakıp giden bi araba yok ama bayramda uzun yoldan geldim butun çukurları tek tek hissettim içeri yol sesi çok alıyo ıslak bi yerden geçip topraklıbi yere girdiğinizde davlumbaza çarpan bütün  toprak kum tanelerini sayarım okadar net çıkıyo ses ](*,)
ama gelirken clk230 kompressor'ün 7.5 lt yakıt ortalamasıyla içinden geçtim \:D/
 atmosferik bi araba 5. viteste yolu bukadar asılırmı ;) arabamı seviyorum

34yk7904

« Yanıtla #26 : Ekim 26, 2006, 11:47:28 ÖS »
bence 10 numara bi araç.bundan sonra bütün patronlar mercedes.bmw yi bırakıp legend e binmeli ;)

arl_38honda

• Ziyaretçi
« Yanıtla #27 : Aralık 06, 2006, 05:37:32 ÖS »
Mugen hemen Legend'e de el atmış ha...:):):)
Fiyat olarak biraz abartı olsada ben bi 530 yada X5'e vereceğim parayı Hondaya veririm daha iyi....Şahsi Fikrimdir...:)

yassi

• TeamHondaTurkey
« Yanıtla #28 : Aralık 06, 2006, 06:41:26 ÖS »
arkadaşlar fuarda Legendi bayağı incelemiştim.Aksesuar ve donanım olarak Mercedes-Benz S serisi sınıfında diye düşünüyorum... (Çünkü Mercedes E serisinde geri görüş camerası vs. yok. S serisinde var) S serisinin de malum fiyatı ortda...Aksesuarsız olarak 180.000€ dan başlıyor... Legenddeki bütün özellikleri S serisine yüklediğinzde araç 220.000€ ya kadar çıkar hatta daha da fazla... O yüzden Legend bayağı aksesuarlı bir araç.

Şunu düşünmek lazım ki boş bir E serisine bineceğime dolu bir LEGEND e binilir...

arl_38honda

• Ziyaretçi
« Yanıtla #29 : Aralık 07, 2006, 09:59:07 ÖÖ »
Kesinlikle sana katılıyorum...:)

murti

• Ziyaretçi
« Yanıtla #30 : Şubat 17, 2007, 12:34:29 ÖS »
bence gayet hoş bi alet eğer bu fiyata araba bakıcak olsam ve yaşım 35 üstü olsa kesinlikle düşünmezdim bile hem içi hem dışı hemde motoru fiyatına göre çok çok iyi...iç donanımı olmayan bi sti ya sadece performans için 120 milyar para vericeme hem 295 hp lik bi dört çeker almış olurum hemde iç donanımı süper bi makam aracına binmiş olurum...

Hondaniel

« Yanıtla #31 : Aralık 14, 2007, 08:52:32 ÖS »
konuyu gecte olsa gördüm.
inanın legend dehset bisey, hatta su kadarını soyleyeyim üst düzey yönetici bir tanıdıgım makam arabası alacaktı, a8, 7.40 , mercedes (modelini hatırlayamıyorum), legend , volvo arasından legend i secti. bende showroomda inceledim ve hayran kaldım.

TaLaT

• Ziyaretçi
« Yanıtla #32 : Aralık 14, 2007, 09:10:26 ÖS »
legend cok güzel bi araba ama honda marka olarak hiçbir zaman bir mercedes bmw olamaz yapmayın bu kadar nerdeyse mercedes s classla bile kıyaslandı bu konuda hepimizin hondası var kullanıyoz ama bi 5 kasa e kasayla kıyaslarken bu araçlarıda biraz bilemek lazım herkes yok e kasa yok 5 kasa yazmış ama kaçı bu arabalara bindide kullanıdıda konusuyo bunada dikkat etmek lazım

candogan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #33 : Aralık 15, 2007, 12:58:34 ÖÖ »

Mugen hemen Legend'e de el atmış ha...:):):)
Fiyat olarak biraz abartı olsada ben bi 530 yada X5'e vereceğim parayı Hondaya veririm daha iyi....Şahsi Fikrimdir...:)

ya yapmayın x5 lede kıyaslamayın tamam donanımlı ama x5 ten bahsediyorsun

deeperblack

• Ziyaretçi
« Yanıtla #34 : Aralık 15, 2007, 03:06:28 ÖS »
Arkadaşlar yanlız şöyle bir durum da var. Accord ve civic arasında nasıl ciddi bir malzeme kalitesi ve işçilik farkı varsa legend la diğer hondalar arasında da böyle ciddi bir fark var. Biçok arkadaş üst düzey araçlarla kıyaslama bile yapılamayacağını düşünüyor ama bence o derece kötü bir araç değil kesinlikle. Ufak detayları incelerseniz bayiye gittiğinizde daha iyi görebilirsiniz sanırım.

proff49

• Ziyaretçi
« Yanıtla #35 : Ocak 07, 2008, 09:41:05 ÖS »
Arkadaşlar hepinizin mesajlarını tek tek okudum.Legend beğen her arkadaşı tebrik ederim zira farkı anlamışlar.2 ay evvel 2007 model legend ile tanıştım çok kararsızdım ve sonunda aldım aldığımada fazlası ile memnunum.kendini farklı ve tek hissediyor insan .arabayı trafikte tanıyan çok az insan var.herkes accord veya yeni civic sanıyor ve hata yapıyor bu hataları tabi onlara pahallıya mal oluyor (not:cls 350 de dahil olmak üzere:).işçilik ve kalite en üst seviye.mercedesin s bmw ninde 5 veya 7 kasasına denk.ama fazlası olarak tam bir sporcu ruhu  var.bu ayrıcalıklar bile insana fazlası ile yetiyor.bu arabanın esas pazarı amerika.amerikalıları o efsane v6 v8 v12 lerinden caydıran bu aracı tartışmak yersiz.japon yapımı v6 3500cc 295 ps bi alet tartışmasız 1 numaradır.daha çok bilgi isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim .....

Faruk

• Ziyaretçi
« Yanıtla #36 : Ocak 07, 2008, 09:50:39 ÖS »

Arkadaşlar hepinizin mesajlarını tek tek okudum.Legend beğen her arkadaşı tebrik ederim zira farkı anlamışlar.2 ay evvel 2007 model legend ile tanıştım çok kararsızdım ve sonunda aldım aldığımada fazlası ile memnunum.kendini farklı ve tek hissediyor insan .arabayı trafikte tanıyan çok az insan var.herkes accord veya yeni civic sanıyor ve hata yapıyor bu hataları tabi onlara pahallıya mal oluyor (not:cls 350 de dahil olmak üzere:).işçilik ve kalite en üst seviye.mercedesin s bmw ninde 5 veya 7 kasasına denk.ama fazlası olarak tam bir sporcu ruhu  var.bu ayrıcalıklar bile insana fazlası ile yetiyor.bu arabanın esas pazarı amerika.amerikalıları o efsane v6 v8 v12 lerinden caydıran bu aracı tartışmak yersiz.japon yapımı v6 3500cc 295 ps bi alet tartışmasız 1 numaradır.daha çok bilgi isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim .....

hoş geldınız..sızınle daha rahat ıletışım kurabılmemız ıçın kendınızı sızı tanıyalım bolumune yenı uye tanıtım formu ıle tanıtmanız rıca olur..  >=ok
legend'ınızı da hondanızı tanıyalım bolumune tanıtırsanız memnun oluruz..  >=ok

geceperisi

• Ziyaretçi
« Yanıtla #37 : Şubat 12, 2008, 04:36:50 ÖS »
Proff kaça aldın aracı