maşallah kardeşim güzel çalışma renk kodu ne kullandınız
Alıntı yapılan: sercanavcı - Haziran 18, 2013, 04:41:59 ÖSmaşallah kardeşim güzel çalışma renk kodu ne kullandınızyorum için teşekkürler.renk kodunu şimdilik söylemiyorum kusura bakma olurmu çok soran var çünkü
Maşallah.. Emeğinize sağlık..İşin işinde Mehmet varsa işin güzel olmaması mümkün değil
maaşallah 2013 olmuş valla , güle güle kullanın inş.
Alıntı yapılan: balabanlı civic - Haziran 19, 2013, 05:22:13 ÖSAlıntı yapılan: sercanavcı - Haziran 18, 2013, 04:41:59 ÖSmaşallah kardeşim güzel çalışma renk kodu ne kullandınızyorum için teşekkürler.renk kodunu şimdilik söylemiyorum kusura bakma olurmu çok soran var çünküonu ben iyi bilirim işte hayırlı olsun kankacım ii oldu elimizden gelenin en iyisini yaptık
maşallahh farlar tavsiyem kesinlikle oem olmalı karartma far kırmızıyı kapatıyor
Maaşallah Okan'ım Maaşallah Allah kaza bela vermesin, bol karla satmayı nasip etsin
Maşallah eline koluna sağlık uğraştığına değmiş Kazasız belasız ve cezasız kullanmak dileğiyle
maşallah kanka arabayı dağıtırken de , toplarken de kayışı attığımız anlar oldu , ama sonrasında düzgünce toparladık. kazasız belasız binmeyi nasip etsin rabbim. red project.nonstop jdm...
Alıntı yapılan: gazapd216 - Haziran 25, 2013, 11:02:49 ÖÖmaşallah kanka arabayı dağıtırken de , toplarken de kayışı attığımız anlar oldu , ama sonrasında düzgünce toparladık. kazasız belasız binmeyi nasip etsin rabbim. red project.nonstop jdm... aynen kanka cım senin olman yeterli işin makarasındayız araba dedigin nedir.teneke dostluk daha önemli şiiiii