maşallah kazsız belasız..
konuyu hortLattıqım için özür diLerim ama yorum yapmayı unutmuşum buna biizat araç sahibinden kınama ukatılımı aLdım aLLah kaza beLa vermesin nazarım deqerse görürsün onur maşaLLah maşaLLah ankaraya geLdiqimde aLlrım bi kaç tur artık
Alıntı yapılan: jdm_fuat - Şubat 15, 2009, 11:27:35 ÖÖtam jdm olucak arac beyaz ya masallah kazasız belasız cok guzel arac ve renk secimiteşekkür ederim.. Zamanı gelince olur inşallah...
tam jdm olucak arac beyaz ya masallah kazasız belasız cok guzel arac ve renk secimi
xD O Zaman Ona Jdm Dıyemeyız Onur Abı .. Bıde Adım Berkay Deıl Berat xP
Alıntı yapılan: bErAt y!G!t - Mart 10, 2009, 11:42:56 ÖÖxD O Zaman Ona Jdm Dıyemeyız Onur Abı .. Bıde Adım Berkay Deıl Berat xPpardon canım yaa açlıktan gözlerim görmemiş şimdi doydum ama
ön tarafta angellarla oluşmuş siyah bi hava var gayet güzel ama orayada kırmızı logo takarsan daha canlı gözükebilir.. tekrar güle güle kullan onur abi Allah kaza bela vermesin
Maşallah allah kaza bela vermesin
kırmızı logo da alacam yakın zamanda
Alıntı yapılan: bashcantlee - Mayıs 01, 2009, 10:53:14 ÖÖkırmızı logo da alacam yakın zamanda al artık kardeşim ... artık aracın canı cekiyo vallahi ....
Alıntı yapılan: BLACK ORANGE - Mayıs 01, 2009, 09:00:43 ÖSAlıntı yapılan: bashcantlee - Mayıs 01, 2009, 10:53:14 ÖÖkırmızı logo da alacam yakın zamanda al artık kardeşim ... artık aracın canı cekiyo vallahi .... canı çekiyo tabi belki hediye ederler die bekledi garibim ama kimse almadı