Alıntı yapılan: ramo si - Ağustos 13, 2007, 11:04:48 ÖSAlıntı yapılan: 35vt787 - Ağustos 13, 2007, 06:49:30 ÖSRamo imza fotodaki ön tampona geri dön bence ...Enfes bir ön tampondu hafta sonu dönüyorum eski haline sıkıldım...1 ay oldu böle:D saolunGördüğüm en güzel si ön tamponu..Westcoast custom bile kıskanır görse..Zevkli adamsın vesselam
Alıntı yapılan: 35vt787 - Ağustos 13, 2007, 06:49:30 ÖSRamo imza fotodaki ön tampona geri dön bence ...Enfes bir ön tampondu hafta sonu dönüyorum eski haline sıkıldım...1 ay oldu böle:D saolun
Ramo imza fotodaki ön tampona geri dön bence ...Enfes bir ön tampondu
ben bu adam yüzünden eg kasadan sogudum yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr acı bize
Jdm ruhu forever...
arac harika ama yere cok yakın dikkatli olmk laızım
Nefes kesici bir SI kazasız belass kullan inş
alçak gelin arabası:D
Alıntı yapılan: ramo si - Ağustos 21, 2007, 12:20:32 ÖÖalçak gelin arabası:DRenk budur, jant budur, ön tampon budur....Lowrider gelinarabası budur...Si budur... Ramo tamponu bir daha değiştirirsen seninle küllahları değişiriz 41 kere maşallah..Gelin ve damada bir ömür boyu sağlık mutluluk ve beraberlik diliyorum ..
valla ilk defa bu kadar güzel gelin arabası gördüm ..gelin ve damada bol vtecli günler,pardon mutluluklar..
çok süper olmuş..modifiye budur işte dedirtiyo...yanlız ön cam da dahil güzel bi film yaparsan daha güzel görüneceğine inanıyorum...birde bence arka bagajı orjinal tutmalıydın. ( kendi görüşüm ) saygılar
saol janem her gaza basısımda seni anıom vala böhhh böhh patpat kut cat
Alıntı yapılan: ramo si - Ekim 18, 2007, 11:01:50 ÖSsaol janem her gaza basısımda seni anıom vala böhhh böhh patpat kut catbenden her gaza bastıgımda seni anıyom:)