Servetçim kardeşim kazasız belasız sürüşler aracın çok güzel
Maşallah Çok GüzeL Duruo Kazasız Belasız İnş
Alıntı yapılan: hakanyakıcıel - Ekim 21, 2008, 04:12:12 ÖSarabanız çok güzel kazasız belasız kullanın draglarda görmüştüm güzel katılımtı baya çekişmeli oldu tşk ederım draglara stock ve bıtık bujılerle katıldım ona ragmen guzel bı sonuc aldım
arabanız çok güzel kazasız belasız kullanın draglarda görmüştüm güzel katılımtı baya çekişmeli oldu
Alıntı yapılan: 34VTC26 - Ekim 21, 2008, 06:46:07 ÖSAlıntı yapılan: hakanyakıcıel - Ekim 21, 2008, 04:12:12 ÖSarabanız çok güzel kazasız belasız kullanın draglarda görmüştüm güzel katılımtı baya çekişmeli oldu tşk ederım draglara stock ve bıtık bujılerle katıldım ona ragmen guzel bı sonuc aldım merak ettim stock type r drag ta ne yapabilir ki ?
gel artık şu buluşmalara ,rolinglerede görelim
güzel araç kazasız belasız..
müthiş 10 numra...
Alıntı yapılan: poşetçay - Kasım 06, 2008, 06:26:59 ÖSgel artık şu buluşmalara ,rolinglerede görelim dostum basıma gelen talıhsızlıklerı bılıorsun ılk rollde catal kırılmıstı gelemedım aynı hafta ıcınde kaynak yaptırdım tam cumartesı aksamı gelıcem dıye ayarladım kendımı oglen tekrar kaynak yerınden kırıldı telefondada anlatmıstım durumu neyse catal takıldı bıde baskım yanmıstı cıkma bı baskı taktım gecıcı surelıgıne sımdı guzel masallah sanırım bu hafta anadolu ykasında roll olmucak karsıya gelınıcek hem roll yaparız hem tanısmıs oluruz
Alıntı yapılan: 34VTC26 - Kasım 06, 2008, 08:33:35 ÖSAlıntı yapılan: poşetçay - Kasım 06, 2008, 06:26:59 ÖSgel artık şu buluşmalara ,rolinglerede görelim dostum basıma gelen talıhsızlıklerı bılıorsun ılk rollde catal kırılmıstı gelemedım aynı hafta ıcınde kaynak yaptırdım tam cumartesı aksamı gelıcem dıye ayarladım kendımı oglen tekrar kaynak yerınden kırıldı telefondada anlatmıstım durumu neyse catal takıldı bıde baskım yanmıstı cıkma bı baskı taktım gecıcı surelıgıne sımdı guzel masallah sanırım bu hafta anadolu ykasında roll olmucak karsıya gelınıcek hem roll yaparız hem tanısmıs oluruz geçmiş olsun bilioyorum gökmen ustanın oradaydı araban biz kalabalık roling yapmıyoruz bizbize yapıoz 10 araç fln geçen hafta ataşehire gittik tam bi keşmekeş idi bi zewkte alınmıo
allah kaza bela vermesın guzel duruyo maşallah..