hayırlısı olsun dostum valla sevindim, kazasız belasız inş... hangi renk aldın..?
hayırlı olsun ahmet abi Allah kazasız belasız cezasız kullanmayı nasıp etsin
masallah kazasız belasız...
maaşallah araç kupon senin coiller skunk mıydı?bende aracımı satım yine fd6 beyaz elegance bakıyorum. bu sefer 17 değil 18 jant koyucam. sana bir şey sormak istiyorum.önlere 5cm lik arkaya ise 3.5 luk yay koysam görüntü nasıl olur camurlugu tam olarak doldurabilirmiyim? bagajda bas ve amfiler olacağı için eşit basacağını umuyorum nedir görüşün? bu konuda sen daha tecrübelisin aracı sürekli indiren kaldıran biri olarak sözüne itimat ederim birde farların yanına sarı reflektör ve içine ampul olayını biraz açsana sana zahmet, kaça mal oldu nasıl yapıldı?
hortum takınca yayda ses olacağanı sanmıyorum, biliyorsun ses esnemede birbirine vuran baklalar dolayısıyla olusuyor.maaşallah güzel basmış, bu fotoya bakınca 215 40 18 lastik kullandıgını düşünüyorum doğrumu? eibach 5 cm koysam bu kadar basar mı?far için fotolara teşekürler. farın içini açma konusunda destek almak lazım onun dışında işlem basitmiş. muayenede ne yapıyorsun peki? malum sabit yanan yan parklar yasak, tamponu indirip eski ampulu devre dışı bırakıp öyle mi giriyorsun muayeneye?
Alıntı yapılan: vtec power - Mart 12, 2012, 07:42:37 ÖShortum takınca yayda ses olacağanı sanmıyorum, biliyorsun ses esnemede birbirine vuran baklalar dolayısıyla olusuyor.maaşallah güzel basmış, bu fotoya bakınca 215 40 18 lastik kullandıgını düşünüyorum doğrumu? eibach 5 cm koysam bu kadar basar mı?far için fotolara teşekürler. farın içini açma konusunda destek almak lazım onun dışında işlem basitmiş. muayenede ne yapıyorsun peki? malum sabit yanan yan parklar yasak, tamponu indirip eski ampulu devre dışı bırakıp öyle mi giriyorsun muayeneye?Lastik 225/40/18 Ama aracı çok basıcaksan çamurluklara sürtmeme açısından önlerde 215 40 18 kullanılabilir. Basmak cidden sıkıntı çünkü sürtüyo sattığım arkadaş aracı biraz kaldırmama rağmen az bişi yamultmuş çamurluğu.Muayneden araç basık halde geçmiş ocak ayında alan arkadaş soktu muayneye yandaki yanan lambalar sinyal olmadığı için muaynede bunların sorun olmadığını söylemişler özellikle sormuş arkadaş.Far içinde sitede ert nickli arkadaş var ertunç o yardımcı olur amerikan park satan arkadaş.
Havalr duzelsin ersin abi cekerse fotolari eklicez.
Sunroof bende olmadigi icin takinti olmustu nasil alirken oyle denk gelmisti bak ben bidaha alicak olsam civic fd6 eibach yay ve tabladan 3 cm dusurerek basarim amartisordeki kaybagi kesip 3cm asagi alip tektar kaynakliyolar sade yayin verdigi alcaklik yetmiyo bodykit olmadan basarsanda olur iyi bastinmi zevkli olur 18 jantida hafif degilse yorar araci sen kaliyeli hafif jant kullandin agir jantla kullanip iyi olmuyo biyerden sonra sen araba al sana guzel jant buluruz insallah.
Alıntı yapılan: focusn70 - Mart 12, 2012, 10:15:37 ÖÖHavalr duzelsin ersin abi cekerse fotolari eklicez.aga uygn olursa bende geleyim
Alıntı yapılan: focusn70 - Mart 13, 2012, 07:41:09 ÖSSunroof bende olmadigi icin takinti olmustu nasil alirken oyle denk gelmisti bak ben bidaha alicak olsam civic fd6 eibach yay ve tabladan 3 cm dusurerek basarim amartisordeki kaybagi kesip 3cm asagi alip tektar kaynakliyolar sade yayin verdigi alcaklik yetmiyo bodykit olmadan basarsanda olur iyi bastinmi zevkli olur 18 jantida hafif degilse yorar araci sen kaliyeli hafif jant kullandin agir jantla kullanip iyi olmuyo biyerden sonra sen araba al sana guzel jant buluruz insallah.18 ama yine hafif olucak jant.jantı buldum araba kaldı eyvallah kardeşim.
Alıntı yapılan: Esinti - Mart 13, 2012, 09:28:02 ÖSAlıntı yapılan: focusn70 - Mart 12, 2012, 10:15:37 ÖÖHavalr duzelsin ersin abi cekerse fotolari eklicez.aga uygn olursa bende geleyim gel emrahcim nedemekAlıntı yapılan: vtec power - Mart 13, 2012, 09:31:51 ÖSAlıntı yapılan: focusn70 - Mart 13, 2012, 07:41:09 ÖSSunroof bende olmadigi icin takinti olmustu nasil alirken oyle denk gelmisti bak ben bidaha alicak olsam civic fd6 eibach yay ve tabladan 3 cm dusurerek basarim amartisordeki kaybagi kesip 3cm asagi alip tektar kaynakliyolar sade yayin verdigi alcaklik yetmiyo bodykit olmadan basarsanda olur iyi bastinmi zevkli olur 18 jantida hafif degilse yorar araci sen kaliyeli hafif jant kullandin agir jantla kullanip iyi olmuyo biyerden sonra sen araba al sana guzel jant buluruz insallah.18 ama yine hafif olucak jant.jantı buldum araba kaldı eyvallah kardeşim.Ne guzel varsa hafif jant 1 takimda bana alalim.
Alıntı yapılan: focusn70 - Mart 14, 2012, 11:27:29 ÖÖAlıntı yapılan: Esinti - Mart 13, 2012, 09:28:02 ÖSAlıntı yapılan: focusn70 - Mart 12, 2012, 10:15:37 ÖÖHavalr duzelsin ersin abi cekerse fotolari eklicez.aga uygn olursa bende geleyim gel emrahcim nedemekAlıntı yapılan: vtec power - Mart 13, 2012, 09:31:51 ÖSAlıntı yapılan: focusn70 - Mart 13, 2012, 07:41:09 ÖSSunroof bende olmadigi icin takinti olmustu nasil alirken oyle denk gelmisti bak ben bidaha alicak olsam civic fd6 eibach yay ve tabladan 3 cm dusurerek basarim amartisordeki kaybagi kesip 3cm asagi alip tektar kaynakliyolar sade yayin verdigi alcaklik yetmiyo bodykit olmadan basarsanda olur iyi bastinmi zevkli olur 18 jantida hafif degilse yorar araci sen kaliyeli hafif jant kullandin agir jantla kullanip iyi olmuyo biyerden sonra sen araba al sana guzel jant buluruz insallah.18 ama yine hafif olucak jant.jantı buldum araba kaldı eyvallah kardeşim.Ne guzel varsa hafif jant 1 takimda bana alalim.ultraleggera aldım yine bu sefer siyah ve 18