masallah kazasız belasız
maşallah gayet şık ve başarılı olmuşAllah kazasız belasız kullanmak nasip etsin
maşallah kazasız belasız kullanman dileğiyle..ama inceden bir cam filmi istiyo düşünmüyorsan bile en ön cama kesin yapmalısın...
bende daha önce ki araçlarımda fk 3,5 eibach 3,5 kullandım ama ön bu kadar güzel düşmemişti konforu nasıl aile kulanımında sorun olur mu sekme filan yapıyor mu ?
Maşallah kazasız belasız kullanın. farları yeni mi aldınız yoksa kendiniz mi karartma yaptınız ?
maşallah gayet güzel olmuş,kazasız belasız kullanın inşallah.
maşallah kazasız belasız güzel olmus
Alıntı yapılan: enes61 - Ocak 10, 2013, 03:15:18 ÖSMaşallah kazasız belasız kullanın. farları yeni mi aldınız yoksa kendiniz mi karartma yaptınız ?sağolasın..farları açtırım karartma yaptırdım ve turuncu folyo yaptık içten
Alıntı yapılan: erkutşen - Ocak 10, 2013, 03:45:32 ÖSAlıntı yapılan: enes61 - Ocak 10, 2013, 03:15:18 ÖSMaşallah kazasız belasız kullanın. farları yeni mi aldınız yoksa kendiniz mi karartma yaptınız ?sağolasın..farları açtırım karartma yaptırdım ve turuncu folyo yaptık içten çok güzel olmuş. nerde yaptırdın ve buhar falan yapar diyorlar bi sorun olurmu ?
Alıntı yapılan: enes61 - Ocak 10, 2013, 07:34:25 ÖSAlıntı yapılan: erkutşen - Ocak 10, 2013, 03:45:32 ÖSAlıntı yapılan: enes61 - Ocak 10, 2013, 03:15:18 ÖSMaşallah kazasız belasız kullanın. farları yeni mi aldınız yoksa kendiniz mi karartma yaptınız ?sağolasın..farları açtırım karartma yaptırdım ve turuncu folyo yaptık içten çok güzel olmuş. nerde yaptırdın ve buhar falan yapar diyorlar bi sorun olurmu ?Sefaköyde mr garagede yaptirdim suan hic bi sorun yok istersen yaptirirz senin aracada