sn. hondahan navigasyonunuzda kumandadan radyo kanalları arama özelliği (seek) var mıdır? Sırf bu yüzden navigasyon söktürdüm ben. Eğer var ise aynı navigasyondan ben de temin etmek isterim. yardımcı olursanız çok memnun olurum
Merhaba unicron ; Henüz kumandasını hiç kullanmadığım için bilemiyorum. Direksiyon kumandaları yeterli oluyor, kumandaya gerek duymadım, öylece duruyor. Sorunuza cevap verebilmek için en kısa zamanda kullanacağım. Ama bence yanlış yapmışsınız, navigasyonu söktürecek bir sebep değil yaa bu. Navigasyon, mp3, video klip, bloetooth üzerinden telefon görüşmesi ve telefondaki müzikleri çalabilme, ipod, geri görüş kamerası vs.. bir çok sebep var söktürmemek için
Aynısından temin etmeniz için de elimden geleni yaparım ama kesin hallederiz diyemem çünkü bunları bir arkadaş yurtdışından getirtiyor, ben de internet üzerinden tesadüfle buldum, 8" istediğim için piyasadaki isimli, garantili 7" lerle ilgilenmedim. Bu necwox un aynısı fakat telif hakkı, gümrük, vergi vs.. sebeplerle pahalı olmasın diye isim vurulmamış ürün. Bu şartlara rağmen isterseniz o arkadaşa ulaşır, temin edebilirmi diye sorarız.