Nazar deymesin güzel olmuş. Kaç cm lik hangi marka yay var acaba ?
Kazasız belasız GReddy, coil'lerin kullanımı kolay mı ? Biraz bilgi verirmisin kullanıcı olarak..
Jdm olsun diye;plakalıklar hoş olmamış,bence değiştirmelisiniz,ama araç güzel kazasız-belasız...
Aracın çok güzel maşallah kazasız belasız.Ama jantlar çok kötü görünüyor :S Siyah renk gitmiyor bu Enkeı'ye.Orjinal kendi rengi çok güzel görünüyor.Ve bijonlar falanda gri olsa +göbeği daha güzel duracağına inanıyorum.Aracı bozmuş bence. :S Buluşmalara da bekleriz.
Alıntı yapılan: aRas - Mart 15, 2011, 06:27:19 ÖSAracın çok güzel maşallah kazasız belasız.Ama jantlar çok kötü görünüyor :S Siyah renk gitmiyor bu Enkeı'ye.Orjinal kendi rengi çok güzel görünüyor.Ve bijonlar falanda gri olsa +göbeği daha güzel duracağına inanıyorum.Aracı bozmuş bence. :S Buluşmalara da bekleriz.hergörüşe saygım var,aracla aynı renk jantı begenemıyorum ben kontrast olması gerektıgıne ınanıyorum.yalnzı jantlar siyah değil gun metal fotolarda koyu kalmış gercek rengı bellı olmamış:( bıjon ları bende pek yakıstıramadım acıkcası ama o bıjonları ben getırtıyorum bi nevi tanıtım amaclı takıldı reklamm yani
Alıntı yapılan: GReddy - Mart 15, 2011, 06:47:56 ÖSAlıntı yapılan: aRas - Mart 15, 2011, 06:27:19 ÖSAracın çok güzel maşallah kazasız belasız.Ama jantlar çok kötü görünüyor :S Siyah renk gitmiyor bu Enkeı'ye.Orjinal kendi rengi çok güzel görünüyor.Ve bijonlar falanda gri olsa +göbeği daha güzel duracağına inanıyorum.Aracı bozmuş bence. :S Buluşmalara da bekleriz.hergörüşe saygım var,aracla aynı renk jantı begenemıyorum ben kontrast olması gerektıgıne ınanıyorum.yalnzı jantlar siyah değil gun metal fotolarda koyu kalmış gercek rengı bellı olmamış:( bıjon ları bende pek yakıstıramadım acıkcası ama o bıjonları ben getırtıyorum bi nevi tanıtım amaclı takıldı reklamm yani Hımm...
Alıntı yapılan: aRas - Mart 15, 2011, 07:00:36 ÖSAlıntı yapılan: GReddy - Mart 15, 2011, 06:47:56 ÖSAlıntı yapılan: aRas - Mart 15, 2011, 06:27:19 ÖSAracın çok güzel maşallah kazasız belasız.Ama jantlar çok kötü görünüyor :S Siyah renk gitmiyor bu Enkeı'ye.Orjinal kendi rengi çok güzel görünüyor.Ve bijonlar falanda gri olsa +göbeği daha güzel duracağına inanıyorum.Aracı bozmuş bence. :S Buluşmalara da bekleriz.hergörüşe saygım var,aracla aynı renk jantı begenemıyorum ben kontrast olması gerektıgıne ınanıyorum.yalnzı jantlar siyah değil gun metal fotolarda koyu kalmış gercek rengı bellı olmamış:( bıjon ları bende pek yakıstıramadım acıkcası ama o bıjonları ben getırtıyorum bi nevi tanıtım amaclı takıldı reklamm yani Hımm... o kadar acıklamaya bir hımm mımı layık gordun bulusmaları cok takıp edemıyorum ama tabıkı katılmak sızlerle tanısmakısterım