Alıntı yapılan: cembasmaci - Temmuz 09, 2009, 12:58:28 ÖSbu tamponun altındaki siyah plastik aksam laguna lipi dedikleri sey mi ? evet lip o su an arastırmaktayım baska bı lıp takıcam b.kunu cıkardılar bununda ...yorumda bulununan bütün arkadaslara tesekkur ederım hepımıze kazasız belasız gunler ...
bu tamponun altındaki siyah plastik aksam laguna lipi dedikleri sey mi ?
renk fotoshop değil dimi Allah nazardan saklasın aklımı aldı araban. Gerçekten vtec II ler içinde en güzeli denebilir. Araba için söylenecek hiçbir söz yok ama kusuruma bakmazsanız egzost ucu daha kalın bişey denenebilirmi nacizane görüşüm. Böyle bir güzellik için de ayrıca teşekkür ederim...
Kaan profiline giremedim aracın çok hoş kazasız belasız bende astra f var laguna ön lipi arıyorum onu sökersen yada satarsan haberim olsun msn e eklersin burakca@windowslive.com
wauuw tr'den değil gibi valla.ellerinize sağlık.aracın tek eksiği sunroofu
sakıncası yoksa stoplar hakkında bilgi alabilirmiyim ??
bu kasalarda ınanın kırmızı rengı ılk defa goruyom hatta yenı ogrendım dıyebılırım.bende bı sonrakı kasayı almayı dusunuyodum ama kırmızı yok dıye bırakmıstım.masallah dıcek bısı bırakmamıssın.allah kaza bela vermesın gule gule kullan
hey maşallah beeee kırmızı olsun hepsinden farklı olsun en güzel araç tabiki seninki olsun olduda .....KAAN harika araç mis gib missss
Tek kelime ile muhteşem Tr deki 1 numaralı vtec2'lerden ilk 3 de olur bence, kazasız belasız sürüşler dilerim...