Alıntı yapılan: Co Black - Ekim 01, 2010, 11:17:16 ÖÖAlıntı yapılan: sogulcan - Eylül 30, 2010, 06:43:51 ÖÖAlıntı yapılan: Co Black - Eylül 30, 2010, 06:04:26 ÖÖAraç diri duruyo ama bence jantlar olmamışBirde plakaların etrafındaki siyah şeritleri tinerle kazısan sanki daha güzel olur gibiÖncelikle teşekkür ederim.Jantlar hakkındaki görüşümü yukarda yazmıştım.Plaka konusuna gelince bu dediğini tahmin üzeremi söylüyosun yoksa yaptın veya gördünmü.Çünkü ilgimi çekti eğer bi foto falan varsa veya güzel olacağı konusunda iddalıysan denemeye hazırım.çok teşekkür ederim.Tavsiyelerinizin devamını bekliyorum.Plaka konusun tahmin üzerine söylemiyorum, bütün araçlarımda önce plakalığı söküyorum, sonra kenarlarını tinerle temizliyorum.SAdece yazılar kalıyo, bence bu şekilde daha iyi duruyo, aracın boyası ortaya çıkıyo.Küçük bi detay belki ama, plakanın yazılarınında belirgin olması ve plakanın yamuk yumuk değilde düz olması bence önemli bi ayrıntı.Eyvallah kardeşim, bunu deneyecem.
Alıntı yapılan: sogulcan - Eylül 30, 2010, 06:43:51 ÖÖAlıntı yapılan: Co Black - Eylül 30, 2010, 06:04:26 ÖÖAraç diri duruyo ama bence jantlar olmamışBirde plakaların etrafındaki siyah şeritleri tinerle kazısan sanki daha güzel olur gibiÖncelikle teşekkür ederim.Jantlar hakkındaki görüşümü yukarda yazmıştım.Plaka konusuna gelince bu dediğini tahmin üzeremi söylüyosun yoksa yaptın veya gördünmü.Çünkü ilgimi çekti eğer bi foto falan varsa veya güzel olacağı konusunda iddalıysan denemeye hazırım.çok teşekkür ederim.Tavsiyelerinizin devamını bekliyorum.Plaka konusun tahmin üzerine söylemiyorum, bütün araçlarımda önce plakalığı söküyorum, sonra kenarlarını tinerle temizliyorum.SAdece yazılar kalıyo, bence bu şekilde daha iyi duruyo, aracın boyası ortaya çıkıyo.Küçük bi detay belki ama, plakanın yazılarınında belirgin olması ve plakanın yamuk yumuk değilde düz olması bence önemli bi ayrıntı.
Alıntı yapılan: Co Black - Eylül 30, 2010, 06:04:26 ÖÖAraç diri duruyo ama bence jantlar olmamışBirde plakaların etrafındaki siyah şeritleri tinerle kazısan sanki daha güzel olur gibiÖncelikle teşekkür ederim.Jantlar hakkındaki görüşümü yukarda yazmıştım.Plaka konusuna gelince bu dediğini tahmin üzeremi söylüyosun yoksa yaptın veya gördünmü.Çünkü ilgimi çekti eğer bi foto falan varsa veya güzel olacağı konusunda iddalıysan denemeye hazırım.çok teşekkür ederim.Tavsiyelerinizin devamını bekliyorum.
Araç diri duruyo ama bence jantlar olmamışBirde plakaların etrafındaki siyah şeritleri tinerle kazısan sanki daha güzel olur gibi
Alıntı yapılan: sogulcan - Ekim 04, 2010, 08:40:02 ÖÖAlıntı yapılan: Co Black - Ekim 01, 2010, 11:17:16 ÖÖAlıntı yapılan: sogulcan - Eylül 30, 2010, 06:43:51 ÖÖAlıntı yapılan: Co Black - Eylül 30, 2010, 06:04:26 ÖÖAraç diri duruyo ama bence jantlar olmamışBirde plakaların etrafındaki siyah şeritleri tinerle kazısan sanki daha güzel olur gibiÖncelikle teşekkür ederim.Jantlar hakkındaki görüşümü yukarda yazmıştım.Plaka konusuna gelince bu dediğini tahmin üzeremi söylüyosun yoksa yaptın veya gördünmü.Çünkü ilgimi çekti eğer bi foto falan varsa veya güzel olacağı konusunda iddalıysan denemeye hazırım.çok teşekkür ederim.Tavsiyelerinizin devamını bekliyorum.Plaka konusun tahmin üzerine söylemiyorum, bütün araçlarımda önce plakalığı söküyorum, sonra kenarlarını tinerle temizliyorum.SAdece yazılar kalıyo, bence bu şekilde daha iyi duruyo, aracın boyası ortaya çıkıyo.Küçük bi detay belki ama, plakanın yazılarınında belirgin olması ve plakanın yamuk yumuk değilde düz olması bence önemli bi ayrıntı.Eyvallah kardeşim, bunu deneyecem.Dediğini yaptım, yani plakanın etrafındaki siyah çerçeveyi tinerle temizledim.Dediğin gibi daha güzel oldu.Tavsiye için tekrar teşekkür ederim.