Gönderen Konu: Yeni fotoğraflarıyla yeniden!!!  (Okunma sayısı 9331 defa)

sogulcan

Ynt: Yeni fotoğraflarıyla yeniden!!!
« Yanıtla #25 : Ekim 04, 2010, 08:45:45 ÖÖ »
Herkesin yorumları için çok teşekkür ederim.

sogulcan

« Yanıtla #26 : Ekim 10, 2010, 03:04:16 ÖS »
Araç diri duruyo ama bence jantlar olmamış
Birde plakaların etrafındaki siyah şeritleri tinerle kazısan sanki daha güzel olur gibi

Öncelikle teşekkür ederim.Jantlar hakkındaki görüşümü yukarda yazmıştım.Plaka konusuna gelince bu dediğini tahmin üzeremi söylüyosun yoksa yaptın veya gördünmü.Çünkü ilgimi çekti eğer bi foto falan varsa veya  güzel olacağı konusunda iddalıysan denemeye hazırım.çok teşekkür ederim.Tavsiyelerinizin devamını bekliyorum.

Plaka konusun tahmin üzerine söylemiyorum, bütün araçlarımda önce plakalığı söküyorum, sonra kenarlarını tinerle temizliyorum.SAdece yazılar kalıyo, bence bu şekilde daha iyi duruyo, aracın boyası ortaya çıkıyo.Küçük bi detay belki ama, plakanın yazılarınında belirgin olması ve plakanın yamuk yumuk değilde düz olması bence önemli bi ayrıntı.

Eyvallah kardeşim, bunu deneyecem.

Dediğini yaptım, yani plakanın etrafındaki siyah çerçeveyi tinerle temizledim.Dediğin gibi daha güzel oldu.Tavsiye için tekrar teşekkür ederim.

Co Black

« Yanıtla #27 : Ekim 11, 2010, 10:00:21 ÖÖ »
Araç diri duruyo ama bence jantlar olmamış
Birde plakaların etrafındaki siyah şeritleri tinerle kazısan sanki daha güzel olur gibi

Öncelikle teşekkür ederim.Jantlar hakkındaki görüşümü yukarda yazmıştım.Plaka konusuna gelince bu dediğini tahmin üzeremi söylüyosun yoksa yaptın veya gördünmü.Çünkü ilgimi çekti eğer bi foto falan varsa veya  güzel olacağı konusunda iddalıysan denemeye hazırım.çok teşekkür ederim.Tavsiyelerinizin devamını bekliyorum.

Plaka konusun tahmin üzerine söylemiyorum, bütün araçlarımda önce plakalığı söküyorum, sonra kenarlarını tinerle temizliyorum.SAdece yazılar kalıyo, bence bu şekilde daha iyi duruyo, aracın boyası ortaya çıkıyo.Küçük bi detay belki ama, plakanın yazılarınında belirgin olması ve plakanın yamuk yumuk değilde düz olması bence önemli bi ayrıntı.

Eyvallah kardeşim, bunu deneyecem.

Dediğini yaptım, yani plakanın etrafındaki siyah çerçeveyi tinerle temizledim.Dediğin gibi daha güzel oldu.Tavsiye için tekrar teşekkür ederim.
Rica ederim küçük ama ii bi detay bence :)

cansos

« Yanıtla #28 : Temmuz 25, 2012, 06:48:04 ÖS »
araç gerçekten süper olmuş. bence jantların beğenilmemesinin sebebi yanakların geniş olması . yoksa jantlar gayet güzel.

CAGLAR28

« Yanıtla #29 : Temmuz 25, 2012, 06:53:38 ÖS »
bence herşeyden önce boyaya bakım şart ilk resimde kaputun hali vahim.kazasız belasız

jackal6961

• ambassador
« Yanıtla #30 : Temmuz 25, 2012, 07:38:05 ÖS »
içi???

emre16

« Yanıtla #31 : Temmuz 27, 2012, 09:59:33 ÖS »
maşallah çok güzel vtec2 nin ölüsü yeter zaten, kazasız günler...