Bu gun kafadan 3cm daha alcaldik. Suanda onlere parmak girmiyor lastikler camurluklara sifir hatta belki az bucuk milimetrik camurluklarin icindedir Haftaya da jantlarimizi Ph1 Ek9 TypeR beyazina boyatiyoruz (Bu gun yetismedi)
mert foto yollasana kardesım
Herssey harikada o farın üstündeki ATA'mızın imzası bi ayrı durmus bee jantlar daha güzel olabilirdi
gerçekten çok güzel olmuş başarılı tebrikler
maşallah ya d2 racing coilovermı aldın yoksa yaw hasan duy sesimi nerde fotolar
Mert resimler çok iyi çıkmış, araba sanki NFS den fırlamış gibi, evet gazlamaya devam.
son resimler bomba olmuş harbiden mert. jantlarda olay bence çok yakışıyo bronzza
Muhteşem resimler cidden Kazasız belasız Maşallah
Maşallah fotolar çok güzellmiş
Mert Abi,seviyorum senin canavarı Çok fene ya,harbi insanın baktıkça bakası geliyor.Fotoğraflar mükemmel.1-2-3-6-7 fotolara bittim Tam istediğim gibi.O agresif havayı katmışsın fotoya.41 kere maşallah,allah kaza,bela,ceza vermesin.
herşeyiyle mükemmel olmuş birde sen arabayı satmayı düşünüyordun okumuştum nasıl kıycan çok merak konusu .emeğine sağlık
Alıntı yapılan: aRas - Kasım 01, 2010, 06:49:30 ÖSMert Abi,seviyorum senin canavarı Çok fene ya,harbi insanın baktıkça bakası geliyor.Fotoğraflar mükemmel.1-2-3-6-7 fotolara bittim Tam istediğim gibi.O agresif havayı katmışsın fotoya.41 kere maşallah,allah kaza,bela,ceza vermesin.Eyw. kardesim guzel yorumun icin cok tesekkur ederim, İnş. sende en kisa surede istedigin Hondayi istedigin gibi yaparsin
Alıntı yapılan: ocean0636 - Kasım 02, 2010, 04:14:47 ÖSAlıntı yapılan: aRas - Kasım 01, 2010, 06:49:30 ÖSMert Abi,seviyorum senin canavarı Çok fene ya,harbi insanın baktıkça bakası geliyor.Fotoğraflar mükemmel.1-2-3-6-7 fotolara bittim Tam istediğim gibi.O agresif havayı katmışsın fotoya.41 kere maşallah,allah kaza,bela,ceza vermesin.Eyw. kardesim guzel yorumun icin cok tesekkur ederim, İnş. sende en kisa surede istedigin Hondayi istedigin gibi yaparsin Eyvallah abim saolasın azından bal damlıyor bal.
mert gayet iyi olmuş ellerine sağlık