Gönderen Konu: YENİ RESİMLERİYLE FD6 MUGEN-RR  (Okunma sayısı 83051 defa)

koluman

Ynt: YENİ RESİMLERİYLE FD6 MUGEN-RR
« Yanıtla #25 : Haziran 22, 2010, 10:39:08 ÖÖ »
Allah nazarlardan korusun emeğine değmiş çok güzel olmuş aracın

ocean0636

« Yanıtla #26 : Haziran 22, 2010, 11:19:07 ÖÖ »
Allah nazarlardan korusun emeğine değmiş çok güzel olmuş aracın
Eyw. abi çok teşekkürler :) :)

XeL

« Yanıtla #27 : Haziran 22, 2010, 02:15:40 ÖS »
mert abı..hakkaten soylıcek laf bırakmadın :) masallah abıcım...allah kaza bela vermesın..
darısı basıma dıyım... en kısa zamanda RR kıt taktırmak ıstıorum bnde..
bu renge bu kadar guzel olmak sasırtıcı sen bunu basardın :D tebrıkler..emegıne saglık..

VAV-77

« Yanıtla #28 : Haziran 22, 2010, 10:31:31 ÖS »
Maşallah kardeşim Kazasız belasız bin Güzel olmuş birazda bu jantlarla bin sonra yine değişelim jantları ;)

cbrracingteam

« Yanıtla #29 : Haziran 22, 2010, 11:11:34 ÖS »
10 numara olmuş kazasız belasız JDM olsun çamurdan olsun  jantlar da yakıo enkei ye geçilsin :D advanrg2 var bende sıkıldm artık bnmde enkei vaktim gelmiş sanırm .

ocean0636

« Yanıtla #30 : Haziran 23, 2010, 07:08:36 ÖÖ »
mert abı..hakkaten soylıcek laf bırakmadın :) masallah abıcım...allah kaza bela vermesın..
bu renge bu kadar guzel olmak sasırtıcı sen bunu basardın :D tebrıkler..emegıne saglık..
Eyw. Kardesim güzel yorumun için çok teşekkür ederim inş. sende en yakın zamanda aracını istediğin gibi yaparsın, kolay gelsin şimdiden..:)

Eee naptin taktin mı yayları? :)
Takipta foto çekmediysen bozuluruz ama :D :D
Maşallah kardeşim Kazasız belasız bin Güzel olmuş birazda bu jantlarla bin sonra yine değişelim jantları ;)
Eyw. teşekkürler bakalım şimdilik çok memnunum jantlardan değiştirmeyi düşünmüyorum ama ılerde değiştirecek olursamda ya bulabilirsem FD2 bulamazsam FN2 tayyar janti takarım..:)
10 numara olmuş kazasız belasız JDM olsun çamurdan olsun  jantlar da yakıo enkei ye geçilsin :D advanrg2 var bende sıkıldm artık bnmde enkei vaktim gelmiş sanırm .
Eyw. çok teşekkürler :). Jantlar güzel aslında sana da 10 numara olur beyaza boyatsan rpf1 alıp off yeme yanında yat :D Senin araba sanırım bide yerle birdi nokta olur :D tavsiye ederim :)
« Son Düzenleme: Haziran 23, 2010, 07:11:22 ÖÖ Gönderen: ocean0636 »

XeL

« Yanıtla #31 : Haziran 23, 2010, 08:44:52 ÖÖ »
Eyw. Kardesim güzel yorumun için çok teşekkür ederim inş. sende en yakın zamanda aracını istediğin gibi yaparsın, kolay gelsin şimdiden..:)

Eee naptin taktin mı yayları? :)
Takipta foto çekmediysen bozuluruz ama :D :D

eyw abıcım sagol,ıns..yaylar sureklı gecıkıo.. anlamadım gıttı bu ısı :) temmuz bası ayarlıyorum ıns kendımı..az bıraz daha sabretmem gerekıo..ıslerden de pek fırsatım olmuo..hem vakıt hem nakıt ayarlamak lazım malum..
bırsey sorym .. stoplardakı sınyal bolumu ıle aynalardakı sınyal kısımlarını nasıl kararttın mert abım yaa.. folyo mu ? vernık mı ?
ben bu ısı de bı turlu cozemedım..

XeL

« Yanıtla #32 : Haziran 23, 2010, 08:45:35 ÖÖ »
yalnıs yerden kestım sanırım :) bırbrne gırdı yazılar..buraya tekrar koyuyorum.. pardon..

**
eyw abıcım sagol,ıns..yaylar sureklı gecıkıo.. anlamadım gıttı bu ısı  temmuz bası ayarlıyorum ıns kendımı..az bıraz daha sabretmem gerekıo..ıslerden de pek fırsatım olmuo..hem vakıt hem nakıt ayarlamak lazım malum..
bırsey sorym .. stoplardakı sınyal bolumu ıle aynalardakı sınyal kısımlarını nasıl kararttın mert abım yaa.. folyo mu ? vernık mı ?
ben bu ısı de bı turlu cozemedım..

blackbull

« Yanıtla #33 : Haziran 23, 2010, 09:05:57 ÖÖ »
stop boyası ile karartabilirsin mert stop boyası ile kararttı

XeL

« Yanıtla #34 : Haziran 23, 2010, 09:45:43 ÖÖ »
stop boyası ile karartabilirsin mert stop boyası ile kararttı

nerden bulurum abı stop boyasını.. pıyasada ne dıe gecıo.. yogunluk ayarını nasıl ayarlıcam.. cok koyu veya acık renk olmasını engellemek ıcın..
yardımcı olursanız sevınırım..

blackbull

« Yanıtla #35 : Haziran 23, 2010, 10:30:26 ÖÖ »
sanayiye git boyacıda bulursun orda boyat kendin boyama onlar ayarlar fazla koyu olursa görüş açısı zayıflar

ocean0636

« Yanıtla #36 : Haziran 23, 2010, 11:21:28 ÖÖ »
Ben filmleri çektirdiğim yerde boyattim bir dünya işçilik parası aldılar ledli stop alsam daha ucuza gelirdi :D.
Elinin hassasiyetine güveniyorsan kendin boya,, Boyanmamasini istediğin yerlerin etrafını bantla sarıp, veya guvendigin birisine boyat.
Ama bana kalırsa bulabilirsen transparan siyah veya fume folyo ile kaplat hem geri dönüşümü kolay olur hemde uygulaması :).
Yaylara icinde acele etme kardesim bu isler seninde dediğin gibi hem nakit hem vakit istiyor..:)

demiray

« Yanıtla #37 : Haziran 23, 2010, 11:30:02 ÖÖ »
slm

alican_07

« Yanıtla #38 : Haziran 23, 2010, 11:55:22 ÖÖ »
mert kazasız belaseız bin kardeşim araban çok güzel olmuş fakat jantlar biraz ufak gibi.

XeL

« Yanıtla #39 : Haziran 23, 2010, 01:21:39 ÖS »
sanayiye git boyacıda bulursun orda boyat kendin boyama onlar ayarlar fazla koyu olursa görüş açısı zayıflar

Ben filmleri çektirdiğim yerde boyattim bir dünya işçilik parası aldılar ledli stop alsam daha ucuza gelirdi :D.
Elinin hassasiyetine güveniyorsan kendin boya,, Boyanmamasini istediğin yerlerin etrafını bantla sarıp, veya guvendigin birisine boyat.
Ama bana kalırsa bulabilirsen transparan siyah veya fume folyo ile kaplat hem geri dönüşümü kolay olur hemde uygulaması :).
Yaylara icinde acele etme kardesim bu isler seninde dediğin gibi hem nakit hem vakit istiyor..:)

elımın hassasıyetıne guvenmem abı :D baska bırı yapsa daha ıyı.. ılk etapta seffaf folyo bulmanın pesıne kosym.. olmadı boyaya bakym dıcm ama boyamak pek ıstedgım bısey degl..bızım kasanın stoplarını begenmesem ledlı stop ıle degstrcem ama ona da kıyamıorum.. :)
ufacık yer olmasına ragmen cok dusunduruo benı..
ama sınyaller her halukarda boya olcak sanırım..oraya folyo zor..

boyayı ıstedgmızde nasıl cıkartıcaz peky ? :) oyle bı secenegmız olcak mı...

ıkınızede tsk ederım degerlı yorumlarnız ıcın..
bu pazar gıdemem sanayıye konvoy var ama ondan sonra kı hafta bı sanayı yolu gozukuo bana.. ıns yaylarıda ayarlarsam bı ufak degsıklıgımde olcak arac ustunde...ondan sonra fotolarla aranızda olmak ıstıorum..bakalım kısmet...

blackbull

« Yanıtla #40 : Haziran 23, 2010, 02:03:15 ÖS »
sinyalleri tinerle çıkarabilirsin ama dikkat etmen lazım arabanın boyasına temas etmesin

focusn70

• Ahmet
« Yanıtla #41 : Haziran 23, 2010, 02:39:45 ÖS »
german style diyodun :D

XeL

« Yanıtla #42 : Haziran 23, 2010, 06:34:12 ÖS »
sinyalleri tinerle çıkarabilirsin ama dikkat etmen lazım arabanın boyasına temas etmesin

sınyaller her bakımdan rısklı gıbı onu sımdılık askıya aldım abıcım..folyo cekmeyı denerım..ne kadar basarılı olur bılmıorum..denemekten zarar gelmez.. boya son care..veya dokunmam.. rısklı cunku bayaa.. :)
tsk ederım yardımların ıcın..

smakbuloglu

« Yanıtla #43 : Haziran 24, 2010, 08:12:00 ÖS »
Mert maşallah aracın gerçekten güzel olmuş....:)

Enkei'ler jantlar tartışılmaz ancak arabada küçük gözüküyor.Belki başka bir 17 daha güzel doldururdu....;)

mehmet1971

« Yanıtla #44 : Haziran 24, 2010, 08:46:34 ÖS »
Mükemmel bir araç olmuş. Güle güle kullan.Ama şu yüksek spoylere bir türlü alışamadım.

ocean0636

« Yanıtla #45 : Haziran 25, 2010, 02:50:02 ÖÖ »
Mert maşallah aracın gerçekten güzel olmuş....:)

Enkei'ler jantlar tartışılmaz ancak arabada küçük gözüküyor.Belki başka bir 17 daha güzel doldururdu....;)
Eyw. teşekkurler :)
Aslında bu arabanın hakkı 18 ama malum sebeblerdenboyle yaptık :)
Mükemmel bir araç olmuş. Güle güle kullan.Ama şu yüksek spoylere bir türlü alışamadım.
Eyw. teşekkurler :)
Onceden bana da oyle gelıyordu FD2 Type-RR resımlerıne baktıkca alıstım ve sonra aşık oldum :D

mali

« Yanıtla #46 : Haziran 25, 2010, 02:38:57 ÖS »
maşallah kardeşim
10 numara olmuş

ocean0636

« Yanıtla #47 : Haziran 25, 2010, 03:56:14 ÖS »
Eyw. saol mali abi teşekkürler :)

smakbuloglu

« Yanıtla #48 : Haziran 27, 2010, 10:32:09 ÖÖ »
Mert güncel video nerede günceli...:)

ocean0636

« Yanıtla #49 : Haziran 27, 2010, 12:40:39 ÖS »
Daha çekmedim abi çünkü arabam 20.000 e geldi bakıma girecek motor yağı vs. değişmeden aracı zorlamak istemiyorum daha doğrusu bebeğime kıyamıyorum..:)