Gönderen Konu: Amfii + sistem // yArdımmlarınızı bekliyorum . !!  (Okunma sayısı 1864 defa)

cıvıc08

Amfii + sistem // yArdımmlarınızı bekliyorum . !!
« : Kasım 26, 2012, 12:26:00 ÖS »
Arkadaşlar konuyu yanlışlıkla modifiye kısmına açmışım sımdı buraya taşıyorum

Jameson usa 404
Maximum Power 1400 Watt
 RMS 4 OHM 50 x 4
 RMS 2 OHM 100 x 4
 RMS 4 OHM Mono 220 x 2
 Sigorta 2 x 25 A
 Bass Level -

Arkadaşlar 2008 elegance aracımda bu amfiyi kullanıyorum sizce cok mu yetersiz ? Yanına bir mono alsam işimi görür diye düşünüyorum ( sadece compenantlarda )
Yeni bir sisteme kalkıştım bakalım hayırlısı . İlk olarak for-x marka double din aldım 1 takım  jbl marka  kompenantlarım ve jameson marka 1000 lik basım var Ancak daha da güçlendirmeyi düşünüyorum bu amfiden istediğim performansı almam çok mu zor ? l

Şimdi benım asıl sorum 2 takım compennt ( 1 takım önde orijinal hprlr yerıne bağlı 1 takım arkada seyyar durumda olacak )  benım yukarda belirttiğim jameson amfiye bağlı
1 adet şuankı subwoferım değişicek üst seri bir jbl almayı düşünüyorum ( tek bas tercihim yer kaplamaması için ) bunada bir mono anfi .
Akü değişicek büyük ihtimal 72 lik mutlu alıcam .
Bunlarla ben iyi bir performans alabilirmiyim arasıra sesi açıyorum yani dışardada etkili olmasını istiyorum 
İlk defa bir sistem işine girdim bu yüzden  Önerilerinizi şiddetle  bekliyorum  şimdiden teşekkürler . . .

cıvıc08

Ynt: Amfii + sistem // yArdımmlarınızı bekliyorum . !!
« Yanıtla #1 : Kasım 28, 2012, 06:57:19 ÖS »
Güncell . . ! !