Gönderen Konu: civic ses sistemi için  (Okunma sayısı 3074 defa)

neco69

civic ses sistemi için
« : Kasım 05, 2008, 06:32:33 ÖS »
Arkadaşlar,

2008 civic sedan ses orijinal sistemi oldukça zayıf hatta kötü bile diyebilirim.
Durumu daha iyileştirmek için önerilerinize ihtiyacım var. Bu konuda bir çözüm tecrübesi olan var mı?
orijinal aksesuarlarda bass sistem ilavesi seçeneği var. bu sistem hakkında bilginiz var mı?( fiyat vs )
ya da daha iyi bir ses için mevcut hoparlörleri daha kaliteli markalarla değiştirmeli mi?

Nonda

Ynt: civic ses sistemi için
« Yanıtla #1 : Mayıs 03, 2010, 03:07:01 ÖÖ »
bilgisi olan biri olsaydı keşke :) bende merak ediyorum bunu

2010civic

« Yanıtla #2 : Mayıs 03, 2010, 08:51:49 ÖÖ »
arkadaşlar yeni civic in hoparlör ebatlarıyla ilgili resimli bir konum var. onu incelerseniz orjinal hoparlörlerin ne kadar basit olduğunu göreceksiniz. ben şahsen kendi aracıma 4 adet mid takımı bir adet bas ve iki adet anfi bağlattım. ünite olarakta orjinal teybini kullandık. arkasına çevirici taktık. sen aslında 5 kanallı bir tek anfiyle sorunu çözebilirsin. anlıyacağın dört adet mid takımı ve bir adet bas şart bizim araçlara. konumun linkini atıyorum incele istersen

http://www.teamhondaturkey.com/forum/iceguvenlik_muzik_sistemleri/2010_model_civic_in_hoparlor_olculerine_son_noktayi_koyuyorumresimli_olcumlu-t39303.0.html

extralarge34

« Yanıtla #3 : Mayıs 27, 2010, 05:27:05 ÖS »
arkadaşlar yeni civic in hoparlör ebatlarıyla ilgili resimli bir konum var. onu incelerseniz orjinal hoparlörlerin ne kadar basit olduğunu göreceksiniz. ben şahsen kendi aracıma 4 adet mid takımı bir adet bas ve iki adet anfi bağlattım. ünite olarakta orjinal teybini kullandık. arkasına çevirici taktık. sen aslında 5 kanallı bir tek anfiyle sorunu çözebilirsin. anlıyacağın dört adet mid takımı ve bir adet bas şart bizim araçlara.

5 veya 6 kanal anfi : xetec 350.6 - jbl 755.6 - edison 505A
2 takım mid : jbl- kicker- pioneer
subwoofer : pioneer 308D4 (kabinli)
orjinal teybe RCA çıkışı çeviricisi (30 TL)