Kardeşim ikisininde eksi ve artı yönleri var. Kendinden kasalı double din mutlimedia'lar. Orijinal fiziksel şık bir görüntü verir ama Pioneer,kenwood veya alpin gibi başarılı bir ses vermez çünkü ayarları vs. kısıtlıdır.Amfi taksan bile ses anlamında %25 ortalama kaybın olur. Ama Pioneer,kenwood,alpin gibi markalar ses anlamında iyi bir verim verir fakat arabanın ön kasasında çok şık (fiziksel anlamda) bir görüntü vermez yani diğerlerindeki gibi %100 oturmaz.Bunu en aza indiren firmalar var,güzel işçilik,iyi bir kasa,iyi bir double din ile bunu iyi montaj eden yerler var ama izmirde varmı dersen inan bilmiyorum. Ses için Pioneer,kenwood veya alpin(video in destekli olmasına dikkat ve eski modellerini alma) - fiziksel görüntü için çin malı olanlar ama onlarda kendi aralarında ayrılıyor. Birde hoparlör,subwoofer ve amfi dersen iş çok karışacak haberin olsun. Ama herşeyin kalitelisini al yoksa iyi bir ses alamıyorsun.Benim müzik sistemleri konusunda iyi bir bilgim yok ama kendim yaptıracaktım biraz araştırdım.Akustik idare eden bir sistem 2000tl + double din ne alırsan.