xetec ile pioneer ve jvc yan yana koymak bile mantıksız bence.jvc gayet güzel bi ara bende 60bt almayı düşünmüştüm ama dahili bluetooth ları yok jvc de ayrı adaptör alman gerekiyo.pioneer dada sub kontrolü varmış artı çıkışlar 4v gayet başarılı bence hiç düşünme yapıştır 
Nihayet karar verdim yardımlarınız ve yorumlarınız için teşekkür ederim.
JVC nin linkteki modelini ve kumandasınıda aldım kısmetse 20 gün sonra montaj yaptırıp çocuklarım içinde kafalık monitörü taktırmayı düşünüyorum tabi onuda abd düşünüyorum (burda satılanlarda oyun, kablosuz kulaklık, 9" ekran, dvd, fermuarlı kapak seçeneği yok ve daha pahalı.)
http://mobile.jvc.com/product.jsp?modelId=MODL029022&pathId=133&page=2Pioneer fiyat olarak daha ucuz olmasına rağmen bazı özelliklerin ( örneğin:multizone yok) olmaması nedeni ile JVC aldım.
Navili modellerine Pioneer olsun JVC olsun nerdeyse bir double din kadar para vermek bir yana haritaların sadece ABD-KANADA ve MEKSİKA gibi ülkelerin olması ve TÜRKİYE haritası yüklemenin (yüklense bile güncelleme vs sıkıntı) zorlukları nedeni navili model almadım. Kaldıki 150-200 TL lik navi cihazları işimi fazlasıyla görür(yaya olarakta kullanmak gibi).