TeamHondaTurkey.Com
Ana Sayfa
Yardım
Ziyaretçi
Giriş Yap
Kayıt Ol
Ara
git
TeamHondaTurkey.Com
»
HONDA
»
I.C.E-Güvenlik & Müzik Sistemleri
»
Kompenant lazım arkadaşlar.. ???
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Gönderen
Konu: Kompenant lazım arkadaşlar.. ??? (Okunma sayısı 3047 defa)
TLG
Kompenant lazım arkadaşlar.. ???
«
:
Ağustos 20, 2009, 02:09:44 ÖÖ »
Merhaba arkadaşlar yeni almış olduğum aracımda sistem var fakat sadece bass amfisi var ve tahminime göre kompenantlar orjinal.. kaç cm ve ne önerirsiniz? teyp modelime bakamadım pioneer marka üzerinde 50w mosfet vs yazıyor daha incelemedim bile.. zaten yoğundum sağa sola işlemlere koşturdum.. max. ses 65e geliyor ve 55 den son sesi bozuyor.. bas çok çok iyi vuruyor.. son ses de bile boğulma vs yok bass da.. öneriniz nedir?
tricky
Ynt: Kompenant lazım arkadaşlar.. ???
«
Yanıtla #1 :
Ağustos 20, 2009, 02:54:15 ÖÖ »
Compenant olarak focal derım cok kalıtelı ses alırsın...
TLG
«
Yanıtla #2 :
Ağustos 26, 2009, 02:48:53 ÖÖ »
ok marka seçimini o şekilde yapmaya çalışacağım.. benim aracın arka komponentler kaç cm oval? bilen varmı acaba _?
ssero
«
Yanıtla #3 :
Ağustos 31, 2009, 09:36:33 ÖS »
benm tercihim ise infinty çoğu kişi bilr yada bilmez ama sağlam ürün ve ses kaliteside bi okadar güzeldir oldukça tatmin edicidir.
hak_on
«
Yanıtla #4 :
Ağustos 31, 2009, 09:39:31 ÖS »
mb quart,jbl,infinity recerance serisi cok mantıklıdır.bende 2 çift jbl var kompenant var usa malı çin malı deil!cok ama cok memnunum.eger bulabilirsen jbl in usa malını alabilirsin.0 ını bulma ihtimalin cok zor.2. el satılan var sahibindende.
onur1980
onur1980
«
Yanıtla #5 :
Ağustos 31, 2009, 09:43:59 ÖS »
eger uzerınde sadece bass ıcın anfı varsa bırde mıdler ıcınde anfıye ıhtıyacın olacak. secım olarakta infinity gercekten cok guzel.
TLG
«
Yanıtla #6 :
Eylül 01, 2009, 01:47:27 ÖÖ »
ok bir araştırmasını yapayım bakalım.. marka ve fiyat olarak.. evet bass için anfi var..
emre_ege21
«
Yanıtla #7 :
Eylül 02, 2009, 09:24:50 ÖS »
Kesinlikle ilk olarak morel markasına ikinci olarakta focala bak derim pahalı ama ciddi ürünlerdir ama kendileri gibi ciddi anfiler isterler bi bütçe belirtsen daha iyi yardımcı olurdum ama componet+anfi 700-1000 arası tutar fakat sese bak daha ucuz dersen infntye bak derim cadenceyi öneririm yani fiyat belirtirsen daha iyi olur ama kesinlikle pıoneerden uzak dur tizleri yanıyo
Yazdır
Sayfa: [
1
]
« önceki
sonraki »
TeamHondaTurkey.Com
»
HONDA
»
I.C.E-Güvenlik & Müzik Sistemleri
»