Gönderen Konu: navitech grd nx41 kullanan arkadaşlar yardım lütfen  (Okunma sayısı 4323 defa)

VTEC_27

navitech grd nx41 kullanan arkadaşlar yardım lütfen
« : Mayıs 18, 2011, 09:18:07 ÖÖ »
Arkadaşlar geçen hafta binbir umutla taktırdığım navitech nx41 ile ilgili bazı sıkıntılarım var. kullanan arkadaşlar bi yardımcı olursanız çok sevinirim.
1-Araç çalıştığı sırada kısa veya uzun süreli kontağı açıp kapatınca ekran çok geç geliyor ve ekran gelmezden önce görüntünün sesi geliyor. Bu teybin elektriğini kontaktan değilde başka yerden alıp kontak açılıp kapanınca cihazda kapanmasa olmazmı? Alınırsada nerden alınır.

2-Diyelimki usb den veya dvd'den şarkı dinliyoruz. Albümün 13 nolu şarkısı bitince otomatik diğer albüme geçmiyor. Veya ben diğer albüme geçmek istersemde ekrandaki şarkı listesinin en üst kısmındaki klasöre gidip öyle geçiyorum. buda çok ama çok zor oluyor helede arac sürerken. Bunun daha kısa yolu yokmudur?

3-Klip izliyorum usb'den. diyelimki bi yerde aracı durudurdum. Tekrar kontağı açıp aracı çalıştırınca klipten değilde ondan önce dinlediğim mp3 den devam ediyor. Bu sorunların yanısıra bikaç şey daha var ama şimdilik bunlara çözüm bulursam ne mutlu bana.

KISACASI EĞER BU SORUNLAR KRONİKSE NAVİTECH ÇOK BÜYÜK HAYAL KIRIKLIĞI. BUNDAN ÖNCEKİ ARACIMDADA DOUBLE VARDI. BRAWO MARKA (ŞANLIURFADAN GELİYOR) O CİHAZDA BU SAYDIKLARIMIN HİÇBİRİ YOKTU. NAVİTECH KADAR BÜYÜMÜŞ BİR MARKADA BUNLARIN OLMASI ÜZÜCÜ. YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

battalgazi

Ynt: navitech grd nx41 kullanan arkadaşlar yardım lütfen
« Yanıtla #1 : Mayıs 18, 2011, 03:38:56 ÖS »
2. ve 3. şikayetlerini bende yaşıyorum dostum çok sinir bozucu,en son geçen gün hareket halinde eski tvlerdeki gibi karıncalanma oldu ekranda sonradan kendi kendine düzeldi,birde geri vites kamerası arasıra o kadar geç devreye giriyorki çoktan dönmüş oluyorum...2. şikayetini servise sormuştum oradaki codec ana bayiyi arayıp çözüm üretirlerse arayayyım dedi ses çıkmadı..kısacası ben bu üründen hiç memnun değilim araba hareket ederken ekrana müdahale etmek zorunda kalıyorum ve çok dikkatimi dağıtıyor.. verdiğim paranın hakkını aracıma kattıgı görsellik dışında hiç haketmiyor
« Son Düzenleme: Mayıs 18, 2011, 03:40:14 ÖS Gönderen: battalgazi »

washer

« Yanıtla #2 : Mayıs 21, 2011, 02:36:23 ÖS »
2. ve 3. şikayetlerini bende yaşıyorum dostum çok sinir bozucu,en son geçen gün hareket halinde eski tvlerdeki gibi karıncalanma oldu ekranda sonradan kendi kendine düzeldi,birde geri vites kamerası arasıra o kadar geç devreye giriyorki çoktan dönmüş oluyorum...2. şikayetini servise sormuştum oradaki codec ana bayiyi arayıp çözüm üretirlerse arayayyım dedi ses çıkmadı..kısacası ben bu üründen hiç memnun değilim araba hareket ederken ekrana müdahale etmek zorunda kalıyorum ve çok dikkatimi dağıtıyor.. verdiğim paranın hakkını aracıma kattıgı görsellik dışında hiç haketmiyor

kesinlikle katılıyorm yorumunuza,ben aracı sattım şu an aracımda ismi duyulmamış bir marka nvg takılı bu sorunların hiçbiri yok cihaz hepi topu 900 liralık bişey...

rio cafe

• fevzi bayram
« Yanıtla #3 : Mayıs 29, 2012, 08:25:00 ÖS »
bilgilerınız için tesekkurler bende dusunuyordum ama artık vazgececm sanırım butur sorunları yasamak ıstemem acıkcası

Th£ LorD

• Kadir KURT Kişisel Web Sayfam
« Yanıtla #4 : Haziran 02, 2012, 09:38:12 ÖS »
3 sorun icin cihazin ayarlarina baki orada kaldigi yerden devam et secili olsun ben oyle cozmustm