Gönderen Konu: Park sensörü  (Okunma sayısı 17162 defa)

cihan_ozgul

• Cihan ÖZGÜL
Ynt: Park sensörü
« Yanıtla #50 : Haziran 07, 2013, 11:19:29 ÖÖ »
ilk açılışta kıza bir ikaz vermesi normal, sensörlerin devreye girdiğini gösteriri. fakat markasına göre değişmek ile beraber bazen anormal durum olduğunda "dıt" yerine "dıt dıt" sesi çıkıyorsa sensörlerden birisinin arızlandığını gösterir. benim başıma geldi fiat servisnde taktırdığım cenmax bir süre sonra geri vitese takınca iki kez ötmeye başladı servise götürdüm sensörlerden birisini değiştirdiler.
 eğer sizin ürününüzde ilk aldığınız zamankinden anormal ses çıkarıyorsa bir tahtayı sensörlerin önüne tek tek tutarak kontrol edin >%6rol geri vitese ilk geçişteki ses çıkarması normaldir.

kty94kty

« Yanıtla #51 : Haziran 14, 2013, 10:46:34 ÖÖ »
İyi günler, honda servisi aradım çok fazla para istiyorlar işçiliğe vazgeçtim o yüzden ben park sensörünün kendi servisinde taktırmaya karar verdim ( cenmax ) aradım sordum tamponu çıkartmadan takıyorlarmış. Tamponu çıkartmadan monte etmek ne kadar sağlıklı olur ? Ona göre yaptırcam

oktayoo

• Oktay
« Yanıtla #52 : Haziran 14, 2013, 03:40:01 ÖS »
İyi günler, honda servisi aradım çok fazla para istiyorlar işçiliğe vazgeçtim o yüzden ben park sensörünün kendi servisinde taktırmaya karar verdim ( cenmax ) aradım sordum tamponu çıkartmadan takıyorlarmış. Tamponu çıkartmadan monte etmek ne kadar sağlıklı olur ? Ona göre yaptırcam

Ben sadece tamponun sol uç kısmını söktüm oradan içeri sensör kablolarını bagaja geçirdim.Sıkıntı olmaz sökmedende olur işçilikleri iyiyse.

cihan_ozgul

• Cihan ÖZGÜL
« Yanıtla #53 : Haziran 14, 2013, 03:49:17 ÖS »
Tampon sökmeden yapmak bence daha sağlıklı çünkü sensörlerin açısnı üzerindeyken ayarlıyabiliyor ve sonradan tamponu yerine oturtmaya uğraşmıyorsun veya gözüne takılabilecek bir durum ortaya çıkmıyor. bence en sağlıklısı yapılabiliyorsa üzerindeyken yapmak daha makbul. eski 206 ve şimdiki kullandığım dobloma üzerinde taktırdım. çok temizde oldu gayet de güzel çalışıyor.
« Son Düzenleme: Haziran 14, 2013, 03:49:50 ÖS Gönderen: cihan_ozgul »

kty94kty

« Yanıtla #54 : Haziran 14, 2013, 04:58:27 ÖS »
Teşekkürler