Şöle söyliyeyim anfiyi para verip almadım.. hediye geldi elimde şuan : Alpin 4x150 watt stereo anfi Soundmagus x-402 mono anfi 2adet pioneer TS6985 kolon ve LG marka kolon bunlara hiç bir ücret ödemedim tanıdıklar saolsun verdiler buna ek oalrak bitek woofer düşünüorum şaun ne önerirsiniz....
O zaman iş değişir

Pioneer 6985ler eğer gerçek 6985 ise altın değerindedir, Dikkatli kullanın

Mono anfiniz, 2ohm da 500watt rms güç vermektedir. Buda 4ohmda yaklaşık 250watt rms civarı güç demektir. Fazla pahalıya kaçmaya gerek yok, alanınız varsa 38cm de JBL gt4-15 , Alan kısıtlı diyorsanız; JBL GT5-12 işinizi görür. Güzel bir ayarla, Sorunsuz kullanabilirsiniz. JBL'in önerdiğim ürünleri çokta ahım şahım ürünler değildir ama fiyat=performans açısından çoğu rakibinin 1adım önündedir. Daha fazla para verip piyasada adı daha cafcaflı diye alacağınız wooferlerın bunlardan farkı olmayacaktır.
Bir alternatif daha 2ohmda çalıştırabileceğiniz, Çift bobinli woofer'da alıp bağlantıyı ona göre yapıp, daha yüksek performans elde edebilirsiniz. Eğer tercihiniz bu yönde olursa 30cm lik woofer almanızı tavsiye ederim. Ama ilk söylediğimi tercih etmenizi öneririm; Anfi yüzünden. Hem Woofer hem de Anfinizin daha uzun ömürlü olacağından ve cebinizden max; 150TL çıkacağından

Kolay gelsin...