Gönderen Konu: yeni civic için cyclone  (Okunma sayısı 5373 defa)

rotasızKAPTAN

yeni civic için cyclone
« : Eylül 17, 2011, 10:41:44 ÖS »
Bugun taktırdım arkadaşlar.İlk görüşlerimi yazayım,
Olumlu;
-Çok hızlı takılma yok kesınlıkle
-Navigasyon açık iken müzik dinleyebiliyorsunuz
-Görüntü kalitesi çok iyi.Ses kalitesi gayet iyi.
-Bluetooth çok iyi hemen teli eşleyebiliyorsunuz.Telefonunuzdaki müzikleri izleyebiliyorsunuz
-Geri dönüş kamerası süper.Gece bile net görebiliyorsunuz.Ayrıca cihaz kapalı olsa bile geri vitese taktığınızda direk çalışıyor.
Olumsuz;
-Tv iyi çekmiyor
-İçerisindeki navi programı iyi değil tele atlas mış.
Bu olumsuzlukları nasıl gıderebılırım.Mesala navı programını hangısını secmelıyım ve nasıl yüklerım

denizinsonu

Ynt: yeni civic için cyclone
« Yanıtla #1 : Eylül 25, 2011, 08:56:45 ÖS »
güle güle kullan. bende de aynısı var ve yorumlarına tamamen katılıyorum. bende harita değiştirmenin yolunu arıyorum... garmin cihazımda bulunan navcity harita iyi, yada igo serisi haritaları tavsiye edenler oldu ama, nasıl olacak bende bilmiyorum...

nevzatpamuk

• nevizade
« Yanıtla #2 : Ekim 10, 2011, 10:50:34 ÖÖ »
navigasyon sd kart üzerinde yüklü ise yardımcı olabilirim .igo8  ve güncel harita + hız radar kameraları

ersel_035

« Yanıtla #3 : Ekim 10, 2011, 02:03:46 ÖS »
hayırlı olsun bende düşünüyorum, nerde ve kaça taktırdın rica etsem ??

denizinsonu

« Yanıtla #4 : Ekim 10, 2011, 02:14:53 ÖS »
nevzatpamuk yardımcı olabilirsen çok sevinirim.
içime dert oldu bu navigasyon haritası...evet, harita sd kart üzerinde yüklü. teleatlas yazılımı bir harita var orjinalinde.ama ben alışamadım. regi güvenlik diye bi site var teleatlas ile ilgilenen ama ben ulaşamadım. mail yazdım dönen olmadı v.s. bu teleatlas haritayı kaldırıp garmin cihazımdaki navcity veya igo gibi bir harita istiyorum ama nasıl olur bilmiyorum, sd karta kurulum yapsak cihaz direkt okurmu acaba?

nevzatpamuk

• nevizade
« Yanıtla #5 : Ekim 11, 2011, 06:40:53 ÖÖ »
SD karta yükler gönderirim. kart eline ulaşıncs ayarlarına telefonla yardımcı olurum

denizinsonu

« Yanıtla #6 : Ekim 11, 2011, 08:02:07 ÖÖ »
çok iyi olur, teşekkür ederim. igo8 mi olacak?

mtl34

« Yanıtla #7 : Ekim 11, 2011, 09:30:29 ÖÖ »
bende taktırmayı dusunuyorum tv neden cekmıyor veya cekmesı ıcın ne yapmak gerekır Telefonunuzdaki müzikleri izleyebiliyorsunuz derken nasıl izleyebılıyosunuz kablo baglantısı yaparakmı bluetooth baglantısı ilemi bırde fıyat bılgısı ve istanbul anadolu yakasında nerede taktırabılecıgım hakkında bılgı verırsenız sevınırım arkadaslar tesekkurler
« Son Düzenleme: Ekim 11, 2011, 09:33:26 ÖÖ Gönderen: mtl34 »

nevzatpamuk

• nevizade
« Yanıtla #8 : Ekim 11, 2011, 10:02:22 ÖÖ »
sd kart flash bellek dvd vcd bulututh navigasyon tv radyo  igo8 tüm avrupa haritaları yüklü güncel türkiye haritası var speed cam (radar uyarı) varmüzik yayını sırasında navigasyon devam ediyor. sesli uyarı olduğunda ön hoporlörden uyarı alırken arka hopörlerlerden müzik yayını devam ediyor. telefondaki müzikleri cıhazdan dinleyebiliyorsunuz özellikle navigasyon harita menüsünü çok değişik şekilde kullanma olanapı vat. poi görünürlük ayarları üzerinden

rotasızKAPTAN

« Yanıtla #9 : Ekim 11, 2011, 10:18:32 ÖÖ »
ben hepsıburada üzerinden modacardan aldım.fiyat 1550 kamera dahil.tv çok çekmıyor.telefondaki müzikleri bluetooth ıle eşleyıp hemen çalabılıyor.yazılım olarak şuan igo8 ve igo primo var.İgo primo kullanıyorum 3d li gayet hızlı.radar ukatılımı da var.

hondaciwic

« Yanıtla #10 : Ekim 20, 2011, 01:41:55 ÖS »
hayırlısı olsun o surunları çözümü illaki vardır

aykut06

« Yanıtla #11 : Kasım 11, 2011, 04:05:02 ÖÖ »
ben hepsıburada üzerinden modacardan aldım.fiyat 1550 kamera dahil.tv çok çekmıyor.telefondaki müzikleri bluetooth ıle eşleyıp hemen çalabılıyor.yazılım olarak şuan igo8 ve igo primo var.İgo primo kullanıyorum 3d li gayet hızlı.radar ukatılımı da var.

KDV dahil toplam fiyat :
1.698,02 TL    diyo hepsi burada da sen nası aldın 1500 e ya

rotasızKAPTAN

« Yanıtla #12 : Kasım 11, 2011, 08:30:22 ÖS »

KDV dahil toplam fiyat :
1.698,02 TL    diyo hepsi burada da sen nası aldın 1500 e ya
indirim vardı kardeşim.şimdi evet o fiyata