Merhaba,
5 senedir 97 Honda Civic Sedan kullanıcısıyım donanımları hemen hemen aynı oldukları için yorum yapmayı uygun buluyorum.
Bu zamana kadar ki süreçte çok net bir şekilde ifade edeyim;
Beni hiç yolda bırakmadı bakımlarını yeri geldiği zaman yaptırdığımda ki her arabada zaten yapılması gereken şeylerdir bunlar seni hiç üzmez... HB ile Sedan arasındaki fark kasa farklılığı...
Eğer geniş bir aileye sahipsen benim gibi Sedan almanı öneririm 2 kapıda sıkıntı yaşayabilirsiniz... Performanslı ve sportif bir araç olduğunu düşünüyorum işim süresince 2007-2008 Ford Focus, 2008-2009 Megane kullanmış bir insan olarak kesinlikle Honda diyebilirim neden ? kalite mi ? hayır ! Ford'da araç konusunda iyi ama kişisel kanaatim ben Focus kullanırken Civic'deki rahatlığı ve esnekliği bulamıyorum...
Benim arabanın vergisi 97x2 mesela... vergi konusunda da sıkıntı yaşamazsın, parça, servis rahatlıkla elinin altında...
Konuşmalarım bir Honda fanatiği gibi geliyor olabilir evet Honda fanatiğiyim ama markanın "H" logosuna değil hayranlığım 5 senelik tecrübem sonucunda Honda'nın kendisinin verdiği fanatiklik bu...
Şimdi kısmetse yenilemeyi düşünüyorum ve gene Honda Civic...
Nacizane kişisel görüşlerim...
Sevgiler.