vallaha hocam bende 1.6 vtec2 var ister aile olarak ister genç işi olarak kullan çok yönlü hem yol tutuşu rahat hızı sevmeyen birisi için tam ideal bi araç benimki tüp lü yakıt konusunda da aramız iyi senin beklentilerin nedir mesela bi araçtan ona göre tavsiye yapalım
üstat madem diyosun aile arabası olck bence h onda civic serisine pek girme derim accord olabilir ama alman arabalarıda seni daha çok mutlu eder diye düşünüyorum A4 gibi..
paranı sokağa atmaservisi kafana takmafazla sorun çıkarmazyeni civic sedandan şaşma
diğer markaların çok daha fazla kronik sorunları varbenim de üç çoğum var ve uzun yola zaman zaman çıkıyoruz, memnunum, içi geniş, ortası düz, hızlı, kıvrak, güvenli ve ekonomik.
valla benzin olmuş 3.66 arabayı garajdan zor çıkarır olduk gezmeyi seven biriysen dizel araç al derim ama benzinli alıcaksan 2007 - 2008 civic iyi seçim..
Civic almadan önce bi jetta test edin derim nokta
Selam arkadaşlar 30.000 tl ye araba almak istiyorum.2.el 1.6 araç olabilir diye düşünüyorum.Normalde çok hız yapmam en fazla 120 civarı hem güvenli,konforlu bir araç almak istiyorum (aile arabası olarak kullanılacak). Sizden isteğim marka fanatikliği yapmada nedenleriyle objektif görüşlerinizi bekliorum şimdiden teşekkürler.