hocam lancer boş bir araç. yani nasıl diğim, 1999 model carizma'daki aksesuarların bazıları yok. sunroof yok mesela. güvenlik için diyorlar. en full ü ile civic elegance aynı fiyat. ama ne cruise control var ne 6lı cd çalar ne de sunroof var. şimdi senin bütçen 30.000 olduğu için ben sana lancer dedim. çünkü ya civic dream alacaksın ya da lancer inform alacaksın. ikiside aksesuar olarak boş araçlar. analog klima, tek cd çalar, cruise control yok. bütçen 38 falan olsa, civic premium al derdim. lancer'ın inform modelinin 2. el fiyatı düşük. lancer'ın 1.8 intense modeli var. 6lı cd çalar ve cruise control onda mevcut. o da bizim civic elegance'dan 6.000 lira pahalı. üstelik yine sunroof'u yok. özetliyeyim. eğer ben yeniden araç alacak olsam, sunroof istemiyorsam lancer, sunroof+6lı cd çalar+cruise istiyorsam elegance alırdım. yineliyorum. sen 30.000 liralık araç alacağın için aksesuarın senin için bir önemi yok. aksesuar sonradan tamamlanılabilir bir detay. sonuçta lancer'In en ufak modelinde de, makyajsız kasa civiclerde olmayan aux girişi var. bu girişle mp3 player ya da iphone, nokia xpressmusic gibi telefonları arabaya bağlayabilir istediğin müziği dinleyebilirsin.
arabayı hiç kullanmadım. fakat gazetelerde olsun kendi internet sitelerinde olsun, halkı test sürüşüne çağırıyorlar. bence sana en yakın bir mitsubishi showroom'una gidip test sürüşü yapmak istediğini söyleyebilirsin. eğer vaktim olursa gidip süreceğim ben de. ama 1 kullanmayla pek bir şey anlayabileceğimi sanmıyorum.
1.5 dohc mivec işte, hemen hemen aynı motor. tıpkı civic gibi mcpherson süspansiyona sahip. yine tıpkı civic gibi ön fren diskleri 15" arka fren diskleri 14". bu daha iyi bir frenaj demek. 0-100 11 saniye, civic ise 10 saniye. civic lancer'dan 100 kilo kadar daha hafif. civic'te 152 tork var lancer'da ise 146.
yüreğinin sesini dinle