Alıntı yapılan: ed35 - Mart 04, 2012, 06:11:39 ÖSVolvo s40 dizayn olarak hiç ilgimi çekmediğinden listeye bile almadım Arabadan ne beklediğime gelince Amamn aman uçayım 200hp olsun demiyorum arabayı kaldırsın yokuşta yormasın insan gibi gitsin yeter Aynen bugün kim ile konuşşam accord tat vermez filan dedi bmw'den sonra,bende sanırım uygun bir 3.20i filan bulabilirsem tekrar bmw alacağım yada sıfır yeni 1 serisi.aklın yolu birdir sana bmwden sonra başka araç aynı tadıvermez durmak yok bmw ye devam
Volvo s40 dizayn olarak hiç ilgimi çekmediğinden listeye bile almadım Arabadan ne beklediğime gelince Amamn aman uçayım 200hp olsun demiyorum arabayı kaldırsın yokuşta yormasın insan gibi gitsin yeter Aynen bugün kim ile konuşşam accord tat vermez filan dedi bmw'den sonra,bende sanırım uygun bir 3.20i filan bulabilirsem tekrar bmw alacağım yada sıfır yeni 1 serisi.
Bende yarın Bmw'ye gitcem bugun 3.20d dedim dedim... bizim bmw'yi kuzen vurmuş Sormamı istediğiniz bir şey varsa söyleyin burdan veya pm atın yarın sorayım...
bizim bmw'yi kuzen vurmuş
Alıntı yapılan: Tekos - Mart 04, 2012, 10:08:33 ÖSBende yarın Bmw'ye gitcem bugun 3.20d dedim dedim... bizim bmw'yi kuzen vurmuş Sormamı istediğiniz bir şey varsa söyleyin burdan veya pm atın yarın sorayım...Ne zaman fiyatları düşecekmiş onu sorun Hocam girişte sağda sportline var onun test sürüşüne çıkın ve inceleyin tavsiyem odur Geçmiş olsun bu arada Landrover ve mini tarafı hareketsiz iken bmw kısmında randevulu kişilerle bile zor ilgileniyorlar bilginiz olsun
Alıntı yapılan: Tekos - Mart 04, 2012, 10:08:33 ÖSbizim bmw'yi kuzen vurmuş geçmiş olsun ...
Superb e hic baktiniz mi? Gercekten bir test surusu yapin, benim arkadasim aldi ben de dedim az daha verip passat alsaydin diye ama bir inceledim, tur attik gercekten cok guzel aracTabi tipini sevmediyseniz anlami yok
BMW al Gittim bugün 3.28 kırmızı sport edition beni benden aldı Araç çok güzel ... )