herkese merhaba adım süleyman 28 yaşındayım makine teknikeriyim .
ATATÜRKÇÜ ve galatasaraylıyım.Yardım istediğim konu ; bayağı uzun süredir bi araç almayı kafama koydum eşimide ikna ettim (ilk fiyat sınırım 26-27 idi sonradan değişti).
Arabadan anlamam ilk başta kafamda çok model vardı(2009-2010 focus hb , 2008 ve yukarısı leon , alfa mito,hyundai i30,kia ceed,peugeot 308 vb).
bir kaç aydır boş vakitlerimin çoğunu sahibindende geçiriyorum .
uzun uğraşlardan sonra kafamdaki modele karar verdim benim ve eşim için en uygun olduğuna inandığım arabayı seçtim honda civic hb i-shift 2008-2009 60-70 bin km aralığında
bilgi sahibi arkadaşlardan yardım istediğim konular burada başlıyor ilk önce ben ve eşimin araba geçmişini söyleyim.
1) daha önce hiç arabamız olmadı ve acemiyiz 2) arabayla en fazla ayda 300 km falan yaparız . 3)sahibindenin başında yatıp kalkmama rağmen ne hikmetse boyasız temiz bi aracı bu galericiler benden önce buluyor (şaka yapmıyorum adam ilanı 2 saat önce koymuş ve adamlar hemen kapıyor bu 2 defa başıma geldi aynı arabayı ertesi gün 3500 tl fazlasına tekrar sahibindene koydu) istedğim aracı bulamıyorum.
bende en sonunda boya ve hasarsızlık takıntıma son vermeye karar verdim şimdi bi araç buldum 2009 model 72000 km de i-shift civic 5000 tl hasar kaydı var sahibinin söylediğine göre sadece tampon kaldırıma çarpmadan değişmiş ve değişik tarihlerde yapılan boya işlemleri var tavan,kaput,direkler ve bagajda boya yok adam servise götürebileceğimi söyledi 5000 tl lik hasar kaydıda farklı tarihlerde serviste yapılan lokal boyalarmış almaya karar verirsem servise sokacağım sizin yorumlarınız etkili olacak bu araba bize uygunmu (honda)bahsettiğim araba alınırmı biraz uzun ve karışık anlattım özür dilerim ama ilk arabam olacak ivedi yardım lütfen şimdiden teşekkürler.