Gönderen Konu: azraille dans.... ve aracım pert....  (Okunma sayısı 25060 defa)

mcanx

Ynt: azraille dans.... ve aracım pert....
« Yanıtla #50 : Şubat 10, 2010, 12:59:10 ÖS »
kötü olmuş ya çok geçmiş olsun.. Allah kazadan beladan hepimizi korusun

XeL

« Yanıtla #51 : Şubat 10, 2010, 04:55:48 ÖS »
abı sımdı gordum ...
cok gecmıs olsun... allah daha buyugunden esırgesın..
umarım en kısa zamanda hakkınızda hayırlısı olur..

cok mu hızlı gıdıodun mehmet abı ya..? ml'in bı tampon sıyrıgı var..baska yere de carptın mı .. ?

zedrix

« Yanıtla #52 : Şubat 10, 2010, 05:04:03 ÖS »
cana gelmesın...
buyuk gecmıs olsun bu arada adana lımısın plaka 01 dıye gordum hemserım...
umarım kaskoludur ...

MaximuS

« Yanıtla #53 : Şubat 11, 2010, 08:07:32 ÖS »
arkadaşlar iyi dilekleriniz için tekrar teşekkürler... allah hepimizi korusun...

nos61 arkadaşım. stepne direklerine temas yok. göründüğü gibi, sol arka tamponun tam köşesi ve aracımın önünün tam ortası çarpışma noktaları...
xel arkadaşım, evet malesef hızlıydım baya. o gördüğün sıyrık değil, çarpışma noktasının tam merkezi. başka hiçbir yere çarmadım. görenler oraya o hızla girince arbanın arkasının 1 metre kadar kalktığını söylüyolardı...

zedrix kardeşim, hemşeri sayılırız. ben balıkesirliyim. hanım adanalı, ben de 6 yıl adanada yaşadım ve çok benimsedim. bazen ağzımdan adanalıyım diye çıkıveriyo. araç çok şükür kaskoluydu...

recky

« Yanıtla #54 : Şubat 11, 2010, 09:01:15 ÖS »
gecmıs olsun usta allah beterınden korusunn...
Mersonun fotosundan anladıgım kadarıyla sunu eklemek istiyorum aracların saglam olan Bölgesine saglam vurmussunuz
emin olun aracın o bolgesi saglam bolgedır.

darknessmad

« Yanıtla #55 : Şubat 11, 2010, 09:57:53 ÖS »
büyük geçmiş olsun inşallah bir daha yaşamazsınız allah kimsenin başına vermesin

photographer

« Yanıtla #56 : Şubat 11, 2010, 10:09:40 ÖS »
büyük geçmiş olsun kardeşim.. yanlız birşey dikkatimi çekti. vurduğun mercedesin arka tarafında tekerlek korucuyu demir var.. o ruhsatına işlimi.. eğer işli değilse kasko şirketine söyle ilgilensinler.. çünki o tür demirler yasak.. arabasına zarar gelmesini engelliyo ama ona vuran aracı hiş düşünmüyor.. kasko şirketine söyle bu durumu incelemeye alsınlar. eğer kaskon yok ise sen dava aç odemir yüzünden canından olur insan Allah muhafaza

MaximuS

« Yanıtla #57 : Şubat 12, 2010, 07:27:14 ÖS »
stepne direklerine temas yok. göründüğü gibi, sol arka tamponun tam köşesi ve aracımın önünün tam ortası çarpışma noktaları...

photographer arkadaşım, dediğin konuda son derece haklısın... ben bu dediğini işleme koyarsam, onunkinden önce benim arabayı bağlarlar. gerçi perte çıktı ve yatıyo ama her türlü yaptırımları var hala...

bu arada biz de bula bula bir maden şirketi sahibinin arabasını bulduk... millet diyo ya okey oynarken "aha madeni bulduk" diye; ben de madenciyi buldum...

honda121

« Yanıtla #58 : Şubat 13, 2010, 12:22:53 ÖÖ »
Çok çok geçmiş olsun , Allah daha beterlerinden korusun. Hondanın sacı zayıf maalesef :( , aylar öncesinde yine bu tarz bir tartışma yaşanmıştı ama , gerçek olan bu. Tekrardan geçmiş olsun.

FZG

• Ziyaretçi
« Yanıtla #59 : Şubat 13, 2010, 08:57:13 ÖÖ »
Cok gecmis olsun, cana gelmesin, mal geri gelir, cok uzuldum adiniza, guzel aracti..

musclemurat

« Yanıtla #60 : Şubat 13, 2010, 10:12:14 ÖÖ »
bu arada biz de bula bula bir maden şirketi sahibinin arabasını bulduk... millet diyo ya okey oynarken "aha madeni bulduk" diye; ben de madenciyi buldum...
 :D :D
Çok geçmiş olsun,Allah beterinden saklasın. Arabanız çok güzelmiş, nazar değdi belkide

ProCyoN

• SevimLiNet.Com
« Yanıtla #61 : Şubat 13, 2010, 10:27:21 ÖÖ »
Geçmiş olsun allah daha büyüğünü göstermez inşl. hiçbirimize

MaximuS

« Yanıtla #62 : Şubat 13, 2010, 10:34:51 ÖÖ »
arkadaşlar emin olun, pert olan bi araba için bile övgü almak çok güzel. modifiye sevdası bu olsa gerek...

daha projelerim vardı. aynaları kırmızı yapacaktım ve aracın yanlarına muayenesinden sonra yine kırmızı vinyl yaptıracaktım ki desenleri bile belli olmuştu... olmadı, sağlık olsun. allah hepimizi kazadan beladan korusun !

ERCU06

« Yanıtla #63 : Şubat 13, 2010, 10:43:11 ÖÖ »
cok buyuk gecmıs olsunn. allah bır daha yasatmasın kaza bela vermesın .

34 FVC 96

« Yanıtla #64 : Şubat 13, 2010, 10:53:42 ÖÖ »
geçmiş olsun cana gelmeyeceğine mala gelsin diyelim...
kaza nasıl oldu tek tek okudum göremedim... frensiz girmişsin gibi hasar var arabada...
« Son Düzenleme: Şubat 13, 2010, 10:54:39 ÖÖ Gönderen: 34 FVC 96 »

ursus

« Yanıtla #65 : Şubat 13, 2010, 10:59:36 ÖÖ »
buyrun arkadaşlar bu da mercedesin hasarı...

http://img341.imageshack.us/img341/5994/07022010042.jpg

mercedes arkadan hasar almaz zaten kolay kolay, ama önde durum aynı oluyor. malum yaya güvenliği var. geçmiş olsun.
« Son Düzenleme: Şubat 13, 2010, 11:00:34 ÖÖ Gönderen: ursus »

MaximuS

« Yanıtla #66 : Şubat 13, 2010, 11:09:41 ÖÖ »
kazanın nasıl olduğunu yazmamıştım sanırım.
bebek sahilini bilirmisin bilmem? gidiş-geliş fakat ortada refuj yok. yolda sürekli düz çizgi vardı.ilerlerken önüme 4-5 araç çıktı birbirlerini çok yavaş takip eden. soldan gelen giden olmadığını görünce arkalarına takılmak istemedim. sollamaya çıktım. meğer o 4-5 araçlık sıranın önündeki vatandaş da evine dönmeye çalışıyormuş. sinyalini vermiş ama ben arkasındakiler yüzünden onu da göremedim. tam ilk arabayı geçmiştim ki 10-15 metre ilerde önümde koca bir jeep görüverdim. zaten biran önce sollayıp şeridime dönmek için daha da hızlanmıştım. şimdi ise önümde ne fren mesafesi, ne o frene cevap verecek hız, ne de bi  kaçış alanaı vardı. zaten şu üçü aynı anda oldu. jeepi gördüm, frene bastım ve ve tam arka sol tamponuna vurdum... kaza böyle oldu. öyle şiddetli vurmuşuzki bana başkaları söyledi, ben farkına varamadım o an. vurunca benim aracın arkası 1-1.5 metre kadar havalanmış... hiçbir yere sekme sıçrama kayma falan olmadı. jeep birkaç metre kaydı. bense vurduğum noktada kala kaldım.... hava yastıkları falan işte...
amaaaaaaaan  yaa... yine kötü oldum...

34 FVC 96

« Yanıtla #67 : Şubat 13, 2010, 11:09:46 ÖÖ »
arkadaşlar tabiki mercedes honda ile kıyaslamaya alınacak bir araba değil ama şunada dikkat etmek gerek... arabanın markasının kaitesinin yanında ne şekilde kaza oluştuğuda hasar alan araçları belirler... duran bir arabaya frenle vurmak ayrıdır altına girersin, hareket halindeki bir arabaya vurunca hasar durumları değişir, duran araba frende bekliyorsa vuran arabanın hızına göre hasar durumu değişir. buda benim bildiğime göre doğruluğu tartışılır daha ağır hasar alacak arabayı belirler... aynı kazada merceds arkadan çarpsaydı mercedes olduğu için yine tamponu çizilip honda bu duruma gelmeyecekti... hasar bedelleri değişirdi honda da hasar alan parça adeti fazla olurdu mercedeste az sayıda parça hasar alsada maliyetten yine hondadan pahalıya çıkardı...

34 FVC 96

« Yanıtla #68 : Şubat 13, 2010, 11:12:41 ÖÖ »
kazanın nasıl olduğunu yazmamıştım sanırım.
bebek sahilini bilirmisin bilmem? gidiş-geliş fakat ortada refuj yok. yolda sürekli düz çizgi vardı.ilerlerken önüme 4-5 araç çıktı birbirlerini çok yavaş takip eden. soldan gelen giden olmadığını görünce arkalarına takılmak istemedim. sollamaya çıktım. meğer o 4-5 araçlık sıranın önündeki vatandaş da evine dönmeye çalışıyormuş. sinyalini vermiş ama ben arkasındakiler yüzünden onu da göremedim. tam ilk arabayı geçmiştim ki 10-15 metre ilerde önümde koca bir jeep görüverdim. zaten biran önce sollayıp şeridime dönmek için daha da hızlanmıştım. şimdi ise önümde ne fren mesafesi, ne o frene cevap verecek hız, ne de bi  kaçış alanaı vardı. zaten şu üçü aynı anda oldu. jeepi gördüm, frene bastım ve ve tam arka sol tamponuna vurdum... kaza böyle oldu. öyle şiddetli vurmuşuzki bana başkaları söyledi, ben farkına varamadım o an. vurunca benim aracın arkası 1-1.5 metre kadar havalanmış... hiçbir yere sekme sıçrama kayma falan olmadı. jeep birkaç metre kaydı. bense vurduğum noktada kala kaldım.... hava yastıkları falan işte...
amaaaaaaaan  yaa... yine kötü oldum...
tekrar geçmiş olsun kardeşim... hepimizin başına gelecek bir kaza diyelim... ama geçen sen beni başka bir forumda yargılamıştın aynı konuda böyle şeylere gerek yok FVC96 diyordun... hatırladınmı...
« Son Düzenleme: Şubat 13, 2010, 11:16:45 ÖÖ Gönderen: 34 FVC 96 »

MaximuS

« Yanıtla #69 : Şubat 13, 2010, 11:34:31 ÖÖ »
unutmuyorum zaten. ama yargılamamıştım. sadece bu duruma düşmeni istemediğim için kendime düşeni yapmıştım. bide şu yolun sağına çekip yağ kontrolu yapmanı unutmuyorum. hasbelkader bunu yaptığın arabada 4-5 tane serseri var. adamlar indiler ve üzerine yürüyorlar. ne yapabilirsin? "yağ çubuğunu yerine takıp, kaputu kapatıp arabaya atlayıp kaçarım" ya da "tek başıma bişeyler yapmaya çalışırım" deme sakın. çünkü bunlar asla mümkün olmaz o anda... adana da gözümüzün önünde iki minübüsçü yol kavgası yüzünden birbirlerini bıçakladılar...
 bak herkesin başına gelebiliyor. ben aslında kaza kadar bunları da anlatmak istemiştim...

34 FVC 96

« Yanıtla #70 : Şubat 13, 2010, 11:46:17 ÖÖ »
unutmuyorum zaten. ama yargılamamıştım. sadece bu duruma düşmeni istemediğim için kendime düşeni yapmıştım. bide şu yolun sağına çekip yağ kontrolu yapmanı unutmuyorum. hasbelkader bunu yaptığın arabada 4-5 tane serseri var. adamlar indiler ve üzerine yürüyorlar. ne yapabilirsin? "yağ çubuğunu yerine takıp, kaputu kapatıp arabaya atlayıp kaçarım" ya da "tek başıma bişeyler yapmaya çalışırım" deme sakın. çünkü bunlar asla mümkün olmaz o anda... adana da gözümüzün önünde iki minübüsçü yol kavgası yüzünden birbirlerini bıçakladılar...
 bak herkesin başına gelebiliyor. ben aslında kaza kadar bunları da anlatmak istemiştim...
yok gözümüze kestiriyoruz bizde o kadar değil... sende beni öyle bir lanse ettinki durmadan trafikte birilerini sıkıştıran sağa sola salça olan biri gibi yorum yapınca üzüldüm... ben acaip sakin araba kullanan biriyim sakin derken çok yol veririm kırmızıd geçmem girilmeyecek yere girmem... hızlı araba kullanmayı severim bunada babam dahil kimse birşey diyemez cezasını polis keser... kimsenin canına kast etmedim... 10 yıldır ehliyetim var 4 yıldır arabam var  Allah'a şükür kazam yok... tabiili olmadı diye olmayacak demek değil nerelerden yırttık bunlarda hepimizin başından geçer... ama senin anladığın gibi serseri bir şöför değilim... bana trafikte kimse bulaşmasın kimseyi rahatsız etmem ama arabamda modifiye var diye yanındaki kız arkadaşına hava atıcam diye bana yol vermeyene üstüme kırana gerekenden fazlasını yaparım buda benim kişiliğim... ama sadece bana sataşana ben bunu söylemiştim... sen beni yanlış anlamıştın sadece bende bundan rahatsızlık duydum... ama kazanı görünce üzüldüm hepimiz dediğin gibi bu forumlarda yazanlar az çok yaşıt insanlarız hepimiz araba sevdalısıyız kimse ne kendi aracına ne bir arkadaşının arabasına böyle kaza gelsin istemez... tekrar geçmiş olsun Allah beterinden korusun...
« Son Düzenleme: Şubat 13, 2010, 11:48:54 ÖÖ Gönderen: 34 FVC 96 »

MaximuS

« Yanıtla #71 : Şubat 13, 2010, 11:48:54 ÖÖ »
her neyse fvc 96 arkadaşım...
iyi dileklerin için sağol...

34 FVC 96

« Yanıtla #72 : Şubat 13, 2010, 11:50:41 ÖÖ »
her neyse fvc 96 arkadaşım...
iyi dileklerin için sağol...
ismimde İlke seninle bir türlü orta yolu bulamadık ama sağlık olsun... yinede burada konuştuğum birşeyler payaştığım bir arkadaşsın ben memnun oldum tanıştığıma bir gün karşılaşırsak daha iyi anlarız birbirimizi diye düşünüyorum...

odogru

« Yanıtla #73 : Şubat 13, 2010, 12:11:24 ÖS »
ÇOK BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN... SENDE BİŞEY YOKYA ÖNEMLİ OLAN O! MAL YERİNE GELİR HİÇ MERAK ETME ZATEN KASKODA VARMIŞ... TAKMA BİLE KAFANA.. DAHA YENİSİNİ ALIR BİNERSİN.. AMA CAN GİTTİMİ GELMİYO... TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN DOSTUM...

---caner---

« Yanıtla #74 : Şubat 13, 2010, 12:17:36 ÖS »
bende dolmuşçuyum günde kaç kişiyle kavga ediyorum.trafikte kimsenin kimseye saygısı yok millet öküz gibi araba kullanıyor malesef