Gönderen Konu: azraille dans.... ve aracım pert....  (Okunma sayısı 25063 defa)

MaximuS

Ynt: azraille dans.... ve aracım pert....
« Yanıtla #75 : Şubat 13, 2010, 01:13:26 ÖS »
teşekkür ederim osman. allah hepimizi korusun...

couragepapillon

« Yanıtla #76 : Şubat 13, 2010, 04:15:17 ÖS »
geçmiş olsun kardeş... ne kadar anlaşamasak da.
cana geleceğine mala gelsin

MaximuS

« Yanıtla #77 : Şubat 13, 2010, 05:15:19 ÖS »
sağolasın... allah korusun hepimizi...

adrenaliinn

« Yanıtla #78 : Şubat 13, 2010, 05:25:27 ÖS »
çok geçmiş olsun..cana bi şey gelmemiş ya o yeter..

odogru

« Yanıtla #79 : Şubat 13, 2010, 06:18:21 ÖS »
amin kardeşim amin... sıkma canını, bozma moralini, ben geçen sene eski arabamla kaza yapmıştım çok kötüydü kaza ama ben halaa hayattayım ve yeni araba aldım. olayda geldi geçti... ama sakatlık veya can geri gelmiyo... allah hepimizi korusun... kazanın iyisi olmaz ama seninki iyi bir kaza çok şükür ki hayattasın.... önemli olan bu... 

tpmyo157

« Yanıtla #80 : Şubat 17, 2010, 06:11:53 ÖS »
bende dolmuşçuyum günde kaç kişiyle kavga ediyorum.trafikte kimsenin kimseye saygısı yok millet öküz gibi araba kullanıyor malesef

Ah şu dolmuşçular yok mu koca yolu ortalayıp 10 km hızla gitmeleri beni deli ediyor

honda121

« Yanıtla #81 : Şubat 17, 2010, 06:20:14 ÖS »
bende dolmuşçuyum günde kaç kişiyle kavga ediyorum.trafikte kimsenin kimseye saygısı yok millet öküz gibi araba kullanıyor malesef

Ah şu dolmuşçular yok mu koca yolu ortalayıp 10 km hızla gitmeleri beni deli ediyor

Öle dolmuşçuya can kurban, bizim burdakiler transitle şov yapıyolar resmen, dalmadıkları şerit atmadıkları makas kalmıyo

focusn70

• Ahmet
« Yanıtla #82 : Şubat 17, 2010, 08:02:17 ÖS »
geçmiş olsun kardeş Allah beterinden korusun

timon

« Yanıtla #83 : Şubat 17, 2010, 08:14:23 ÖS »
arkadaşlar iyi dilekleriniz için tekrar teşekkürler... allah hepimizi korusun...

nos61 arkadaşım. stepne direklerine temas yok. göründüğü gibi, sol arka tamponun tam köşesi ve aracımın önünün tam ortası çarpışma noktaları...
xel arkadaşım, evet malesef hızlıydım baya. o gördüğün sıyrık değil, çarpışma noktasının tam merkezi. başka hiçbir yere çarmadım. görenler oraya o hızla girince arbanın arkasının 1 metre kadar kalktığını söylüyolardı...

zedrix kardeşim, hemşeri sayılırız. ben balıkesirliyim. hanım adanalı, ben de 6 yıl adanada yaşadım ve çok benimsedim. bazen ağzımdan adanalıyım diye çıkıveriyo. araç çok şükür kaskoluydu...
balıkesirli hemşerim çok büyük geçmiş olsun... verilmiş sadakanız varmış.

MaximuS

« Yanıtla #84 : Şubat 17, 2010, 09:44:17 ÖS »
tekrar sağolum arkadaşlar...

ben yaşadım, allah sizlere yaşatmasın. bu aralar bi geyik aldı gidiyo bende... "ne yaptın, nasıl oldu, geçmiş olsun" falan diye soranlara, "arabanın airbagleri çalışıyormu diye merak etmiştim, onu denedim; çalışıyormuş !" diyorum. <nohapy

timon

« Yanıtla #85 : Şubat 17, 2010, 09:47:43 ÖS »
tekrar sağolum arkadaşlar...

ben yaşadım, allah sizlere yaşatmasın. bu aralar bi geyik aldı gidiyo bende... "ne yaptın, nasıl oldu, geçmiş olsun" falan diye soranlara, "arabanın airbagleri çalışıyormu diye merak etmiştim, onu denedim; çalışıyormuş !" diyorum. <nohapy
:) :)

tricky

« Yanıtla #86 : Şubat 17, 2010, 10:32:45 ÖS »
Çok buyuk gecmıs olsun. Sukur sızde bırsey yok... Allah beterınden saklasınn ve daha ıyısını nasıp etsın ...

tpmyo157

« Yanıtla #87 : Şubat 17, 2010, 11:06:36 ÖS »

Öle dolmuşçuya can kurban, bizim burdakiler transitle şov yapıyolar resmen, dalmadıkları şerit atmadıkları makas kalmıyo
Bizim bura istanbul sizin ora nere?

honda121

« Yanıtla #88 : Şubat 18, 2010, 02:39:25 ÖS »

Bizim bura istanbul sizin ora nere?

İstanbul...

55fb171

« Yanıtla #89 : Şubat 18, 2010, 05:01:12 ÖS »
oncelıkle arkadasım sana gecmıs olsun. mersoya bıse olmamasının sebebı arkadasımızın arabası mersonun altına gırmıs fakındaysanız motora dogru yatmıs hersey.

tpmyo157

« Yanıtla #90 : Şubat 18, 2010, 07:48:40 ÖS »
İstanbul...

Aynıymış :)

ksfno1

« Yanıtla #91 : Şubat 25, 2010, 11:55:25 ÖS »
çok geçmiş olsun inşallah azraille bi daha dans etmeye kalkmazsın

Tekos

• T.H.T İZMİR
« Yanıtla #92 : Şubat 26, 2010, 11:47:08 ÖÖ »
Çok geçmiş olsun , görünce çok üzüldüm ... Canınıza gelecegine malınıza gelmiş Allah seni bundan sonra daha beterinden korusun ... Herkes boş bulunup hayatta bazı zamanlar bu tip hatalar yapıyor.Ondan sonra daha dikkatli davranıyor.Üzülme kardeş , kendini şanslı say hastanede degilsin.Gerçi bende bir şeyi anlamıyorum.Bana 3. kez oluyor karşı şeritten gelen araba niye senin arabanın uzerine kırar adamın solu bomboş hızda yok.Geçenlerde gene başıma geldi karşı şerit'den bir tane 2004 sanırım bir honda geliyordu eleman resmen ustume kırdı.Anlamadım ya beni otobuse sokacaktı.?

mehmet1971

« Yanıtla #93 : Şubat 26, 2010, 09:01:56 ÖS »
Çok büyük geçmiş olsun. Geçen aynı yerde iki farklı aracı kaza yapmış olarak gördüm. Bu yer büyük bir alışveriş merkezinim park alanı. Tahminim araçların hızı en fazla 20-30 dur. Belki o kadarda yoktur. Kazanın birincisinde bir doblo yeni clio ya doblo önden clionun iki kapısına vuruyor. doblonun far tampon ve motor kaputu katlanmış. clio da sadece iki kapı kötü durumda. Aynı yerde 1 hafta sonra yeni kasa focus, 307 ye aynı yerden vuruyor. Focusun önü maximus arkadaşımızın aracının aşağı yukarı aynısı. 307 de yine clio gibi iki kapı kötü durumda. Şunu söylemek istiyorum. Şunu söylemek istiyorum. Araçlarıızın sınıfındaki araçlardan pek farkı yok. Bunu euroncap testlerinde de görebiliyoruz. Arkadaşımızın vurduğu araç bir jeep araç altına girmiş. Dayım 1 ay önce orman işletmesinin aracı ile 60 km hızla arkadan bir hyundaiye çarpmış.Hyundai nin arkası koltuklara dayanmış.  Ya diyor bu hyundailerin kasası  ne kadar kötüymüş diyor. Kullandığı araç ısuzu pıck up .sadece tampon ve ön pancur değişmiş. Isuzu mersedese o şekilde vursa bence altına alırdı.

Melih-Ö

« Yanıtla #94 : Şubat 26, 2010, 10:06:52 ÖS »
büyük geçmiş olsun...

nzm_civic

« Yanıtla #95 : Şubat 26, 2010, 11:24:46 ÖS »
geçmiş olsun arkadaşım.benzer bi kazayı , patronumun arabasıyla aynı vakitlerde bende geçirdim.bulunduğum jetta da 14 milyar masraf çıktı.Allah hepimizi kazadan beladan korusun diyorum..

vonali52

« Yanıtla #96 : Şubat 27, 2010, 12:21:54 ÖÖ »
Büyük geçmiş olsun dostum. Mal canın yongası demişler ama... Çalışır daha iyisini alırsın; sağlık geri gelmiyor. Allah korumuş. Gelmiş geçmiş oldun Allah beterinden saklasın cümlemizi...

MaximuS

« Yanıtla #97 : Şubat 27, 2010, 06:01:40 ÖÖ »
herkese tek tek teşekkür ederim...
allah kimseye yaşatmasın ...

MaximuS

« Yanıtla #98 : Mart 19, 2010, 10:43:04 ÖS »
arkadaşlar, kaskodan paramı aldım nihayet...

haliyle yeni arabamı da...

doan

« Yanıtla #99 : Mart 19, 2010, 10:44:26 ÖS »
bununla geçmiş olsun diyelim. hayırlı olsun marka model nedir ?