Arkadaşlar uzun süredir araba almak için araştırmalar yapıyorum ve tabiki Honda Civic de karar kıldım ancak hangi Honda Civic diye size sorup bilgi almak istedim.Yeni Kasalar (2007-2008-..) hoşuma gitti ancak genel olarak hangi modeli tavsiye edersiniz.Tabiki bu iş ekonomi işi aklımdan en son 26.500 tl gibi bir rakam geçiyor.(2.el 80.000 km kadar çıkabilirim) Eski kasalar daha iyi ve kullanışlı mı dersiniz yoksa yeni kasanın fiyatının düşmesini mi bekelmeliyim (2010 şubat sonuna kadar almak istiyorum).Değerli düşünce ve önerilerinizi bekliyorum hatta satacak varsa onuda beklerim Şimden teşekkürler
http://www.sahibinden.com/2008_honda_civic-69WQQaXQQ17293522WQQpXQQdisplayitemşu ilana bi göz at 26 civarında yeni kasa premium ancak böle bişey alabilirsin...
Peki arkadaşlar hangi Civic sizce güzel yani sadece görünüm olarak değil ekonomi açısından da buradan takip ettiğim kadarıyla yeni civicler eskilerine göre daha çok yakıyor deniyor.Ben sonuçta bu aracı aile arabası olarak kullanacağım yani aşırı hız belki bazen olacak ancak modifiye kesinlikle düşünmüyorum. Model olark tavsiye ve nedenleriyle aydınlatıcı bilgilerinizi bekliyorum.Malum sizler bu araçları kullanan kişilersiniz ben ise hiç kulanmadım ancak nedense bir HONDA SEVDASIDIR GİDİYORUM. Yeni kasa alamazsam hangisini alsam diyede düşünüyorum açıkçası.